• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijer liga BiH u Etno selu Stanišići?

Autor mondo.ba

Prvoligaš Republike Srpske Zvijezda 09 ozbiljno se pojačava za napad na titulu u Prvoj ligi RS i plasman u bh. elitu.

Rukovodstvo prvoligaša Republike Srpske Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići ljetni prelazni rok iskoristiće za stvaranje ekipe koja će naredne sezone napasti prvo mjesto i plasman u Premijer ligu BiH.

Klub koji je do prije nekoliko sezona nastupao u najnižoj ligi Srpske (Druga Opštinska liga Bijeljina), a zatim iz godine u godinu osvajao šampionske titule i 2015. godine prvi put u istoriji izborio plasman u prvoligaško društvo, tu ne želi da se zaustavi.

Ambiciozni predsjednik Boris Stanišić ima velike planove, a to govore i nova imena koja su već stigla u redove Zvijezde 09.

Dosadašnji trener zvorničke Drine Mile Lazarević naredne sezone obavljaće funkciju šefa stručnog štaba. Iskusni, 56-godišnji stručnjak vodio je Zvorničane u Premijer ligi BiH, a sada će sa "crveno-bijelim" pokušati da se plasira u bh. elitu.

"Sporazumno sam raskinuo ugovor sa Drinom i veoma brzo se dogovorio oko svega sa ekipom Zvijezde 09, koja u narednu sezonu ulazi sa ciljem da osvoji prvo mjesto i plasira se u Premijer ligu BiH. U klubu se radi ozbiljno i postoji već uhodan sistem u kome su mladi igrači u prvom planu. Uslovi za rad su vrhunski i siguran sam da možemo do vrha tabele u Prvoj ligi RS", rekao je za klupski sajt Lazarević, kojem će u radu pomagati Nebojša Đekanović.



Plan priprema već je poznat.

"Pripreme za novi šampionat počinju 28. juna, a ekipa će u odnosu na prošli šampionat doživjeti određene promjene, jer će biti nekoliko odlazaka igrača u jače klubove. Te odlaske želimo da nadomjestimo dovođenjem kvalitetnih pojačanja na pozicijama koje su deficitarne. Do početka priprema biće iskristalisan igrački kadar kako bi što spremnije krenuli i potpuno uigrani dočekali početak prvenstva koji je zakazan za 11. avgust", dodao je novi strateg Zvijezde 09.

Takođe, sa Lazarevićem iz Drine je stigao defanzivac Nikola Mazić, prvi strijelac dobojske Sloge Selmir Mahmutović (21 gol) takođe je pojačao redove Zvijezde 09, dok su ugovore potpisali još Vladan Mandić i Luka Asentić, dosadašnji prvotimac Slavije iz Istočnog Sarajeva, koji je bio na meti i banjalučkog Borca.

Debitantsku sezonu u prvoligaškom društvu tim iz Etno sela Stanišići završio je na petom mjestu, dok je u nedavno okončanom prvenstvu osvojena sedma pozicija, odnosno prvo mjesto u Ligi za opstanak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC