Ponedjeljak je dan za dobre vijesti!

Autor:

Ponedjeljkom odbijamo da prihvatimo opšti trend „najgoreg dana u sedmici“ i podsjećamo se na lijepe, dobre i pozitivne priče o kojima smo pisali prošle nedjelje.

Ponedjeljak je dan za dobre vijesti! Foto: mondo.ba

Na samom početku jedna sjajna vijest – Republika Srpska mogla bi uskoro da dobije fond solidarnosti za liječenje djece u inostranstvu. Naime, predsjednik Milorad Dodik uputio je u Narodnu skupštinu RS Nacrt zakona o Fondu solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu, s ciljem liječenja djece kojima nije moguće pružiti adekvatnu zdravstvenu zaštitu u Srpskoj. Više o ovome saznajte na OVOM LINKU.

Banjaluka će, izgleda, uskoro dobiti gradski servis za iznajmljivanje bicikala. O čemu je riječ, kako će ovo da funkcioniše i koliko novca je izdvojeno iz gradske kase za ovaj projekat saznajte na OVOM LINKU.

Vikend koji je iza nas obilježila su dva festivala, oba u Banjaluci. Prvi je Kastel Rock fest, koji je ugostio brojne zvijezde iz bivše Jugoslavije. Kako je bilo saznajte OVDJE i OVDJE.

Drugi festival koji je uljepšao grad na Vrbasu prošle sedmice je Dukatfest, o kome možete više pročitati OVDJE i OVDJE.

O Exitovoj Dance Areni napravljen je dokumentarac. Pogledajte ga na OVOM LINKU.

Fanovi benda „Gorillaz“ imaju razlog za radovanje. O čemu je riječ saznajte OVDJE.

"Najfudbalskije selo" u RS, kako često nazivaju Donji Šepak, mjestašce od 100-tinak domaćinstava u opštini Zvornik, ponovo dobilo priliku da gleda utakmice elitnog ranga fudbala u našem entitetu. O čemu je riječ saznajte OVDJE.

Na 16. po redu Međunarodnom mitingu "Beogradski pobjednik 2017" banjalučki plivač Nikola Bjelajac iz „Olimpa“ osvojio je zlatnu medalju u disciplini 50 metara slobodno. LINK

Podsjetite se i intervjua sa pjevačem benda TBF, Mladenom Badovincem na OVOM LINKU.

Želimo vam uspješnu sedmicu prepununu dobrih vijesti!

Ostale vijesti