• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurković ostaje na klupi Borca m:tel

Autor mondo.ba

Trener Borca m:tel Ratko Đurković predvodiće banjalučki tim i u narednoj sezoni.

 Ratko Đurković ostaje trener RK Borac u sezoni 2017/18 Izvor: MONDO/Samir Cacan

Rukometni klub Borac m:tel načelno je dogovorio nastavak saradnje sa Đurkovićem, a sve je izvjesnije da će "Velikan iz Gospodske" naredne sezone igrati SEHA ligu.

POVEZANE VIJESTI

"Načelno smo sa trenerom Đurkovićem dogovorili nastavak saradnje za sljedeću sezonu, ali ugovor još nije potpisan", rekao je direktor Banjalučana Vladimir Branković za "Nezavisne novine".

Šampion BiH bi naredne sezone, osim domaćeg takmičenja, trebao da nastupi i u regionalnoj SEHA ligi.

Uskoro bez plaćanja članarina?

Borac m:tel će još više pažnje posvetiti igračima iz omladinskog pogona, a prema Brankovićevim riječima, postoji mogućnost da igrači iz mlađih selekcija ne plaćaju članarinu. "Imamo odličnu omladinsku školu, ali nam je infrastruktura problem. Razgovaraćemo sa predstavnicima grada, da vidimo da li postoji mogućnost da dobijemo besplatne termine za treninge, a u tom slučaju bismo djecu oslobodili plaćanja članarine".

"Razgovarali smo sa čelnicima SEHA lige. Potrebno je da ispunimo neke tehničke zahtjeve, poput prenosa određenog broja utakmica u HD formatu i mislim da to možemo da ispoštujemo. U srijedu idem u Zagreb pa ćemo još razgovarati. Ali, mogli bismo naredne sezone gledati Vardar u Banjaluci", dodao je Branković.

Crveno-plavi su odustali od učešća u Kupu EHF, koji su, takođe, izborili na terenu.

"Igranje i Kupa EHF bilo bi preopterećenje za naš mladi tim, jer bi uz SEHA ligu i Premijer ligu odigrao blizu 80 utakmica. Ne želimo da ispaštaju prvenstvo i Kup BiH, koji su nam prioriteti. Naredne sezone ćemo pokušati da osvojimo duplu krunu", istakao je direktor Borca.

Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

alibi

Većina, da. Onima koji nisu imali novi angažman dali ste alibi da se mogu vratiti, " povrijeđeni" .

STRUČNJACI

MA "NEMA" RAZLOGA ZA BRIGU.AKO ZNAMO DA SU U UPRAVI SAMI "STRUČNJACI",POPUT GLAVONJE,UMIĆEVIĆA,SAVE KOVAČEVIĆA I NEKOG BABIĆA ONDA NEMA RAZLOGA ZA BRIGU.DOVEŠĆE ONI I TRENERA I IGRAČE SA SVIH STRANA SAMO DA NE BUDU BANJALUČANI.SRAMNO JE ŠTO PRIPISUJU SEBI ŠKOLU RUKOMETA KOJU VODI ZORAN TRNINIĆ KOJA NEMA NIKAKVE VEZE SA BORCEM.

Naprijed Crna Goro

Kad u Banja Luci nema trenera a ni domaćih igrača!!!

trener

Da li trener ostaje u paketu sa onima što nisu htjeli igrati kup ili su oni kao vrsni igrači pronašli bolje angažmane od Borca?

Borac Bl rukomet

@trener vecina igraca koja nije igrala kup je nasla inostrane angazmane, sa njima se nije ni pricalo za nastavak saradnje. Vidjecete i cucete vjerovarno.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC