• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zahovič: Zrinjski? Nećemo dopustiti iznenađenje

Autor mondo.ba

Sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič djelimično zadovoljan rezultatom žrijeba u kvalifikacijama za Ligu šampiona, koji je slovenačkom timu dodijelio šampiona Bosne i Hercegovine.

Žrijebom u Nionu, Zrinjski je za rivala izvukao slovenačkog predstavnika koji ga je izbacio prije tri sezone iz elitnog takmičenja.

Strateg "plemića" Blaž Slišković je i priželjkivao Slovence jer smatra da im Zrinjski može parirati na terenu, dok je Zahovič nešto skeptičniji, ali uvjeren u prolaz svog tima.

"Težak protivnik, predstavnici iz bivše Jugoslavije uvijek u svojim ekipama imaju velike igrače. Ipak, nosimo lijepe uspomene od prije tri sezone u svakom smislu i radujemo se unaprijed što ćemo ponovo vidjeti svoje sportske prijatelje. Od 2014. godine Zrinjski je naš prijateljski klub s kojim održavamo džentlmenske odnose. Njihovi navijači znaju da naprave pravu fudbalsku atmosferu i vjerujem da će biti dobra utakmica u Mostaru. Poštujemo protivnika, ali teren je nešto drugo. Učinićemo sve da se dobro pripremimo i nećemo dopustiti iznenađenje", rekao je nekadašnji fudbaler Partizana.

Prvi meč, prvak BiH će igrati na stadionu "Pod Bijelim brijegom" 11. i 12. jula, dok su revanš biti odigran na "Ljudskom vrtu" 18. i 19. jula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC