Verovatno najbolja mobilna baterija (i za laptop)

Autor:

Neki mediji tvrde da je ovo toliko dobra mobilna baterija, da ju je kompanija slučajno proizvela…

Verovatno najbolja mobilna baterija (i za laptop) Foto: Promo/Razer

BGR tvrdi da je Razer proizveo Razer Power Bank sasvim slučajno, jer da je znao da će biti toliko dobra - verovatno bi zakinuo na nečemu. Šala ili ne, ali Razer Power Bank stvarno deluje kao savršena baterija za punjenje mobilnih telefona, tableta, gedžeta i laptop računara.

Kapaciteta je oko 13.000 mAh, što nije „vau“, ali zato izgleda atraktivno i lagana je, pa je nećete osetiti u torbi ili džepu ni u ovim predstojećim letnjim danima. Takođe, kapacitet je dovoljan da napuni telefon oko četiri puta, tablet dvaput i laptop do pola, što nije zanemarljivo. 

Baterija ima USB Type-C priključak za brzo punjenje uređaja (5V 3A / 9V 3A / 12V 3A / 15V 3A / 20V 2.25A), dve klasične USB utičnice, indikator napunjenosti, klasični microUSB priključak i veliki taster za uključivanje. U paketu se nalaze USB Type-C s jedne i druge strane kabl, kao i USB do USB Type-C kabl, uz klasični USB kabl za punjenje starijih uređaja.

Strujni adapter, koji se prodaje posebno, napuniće Razer Power Bank za manje od dva sata, a klasični punjači za trostruko više. Inteligentno prepoznavanje uređaja aktiviraće Qualcomm Quick Charge 3.0 opciju punjenja na svim baterijama koje podržavaju brzo punjenje, kako bi uređaj bio pun za najkraće moguće vreme.

Ova baterija prodaje se za 150 dolara i nismo sigurni da li je još uvek dostupna u Srbiji, ali kad bude - eto teme za razmišljanje pred prazničnu kupovinu, jer smo sigurni da će se isplatiti!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Ostale vijesti