• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Verovatno najbolja mobilna baterija (i za laptop)

Autor mondo.rs

Neki mediji tvrde da je ovo toliko dobra mobilna baterija, da ju je kompanija slučajno proizvela…

BGR tvrdi da je Razer proizveo Razer Power Bank sasvim slučajno, jer da je znao da će biti toliko dobra - verovatno bi zakinuo na nečemu. Šala ili ne, ali Razer Power Bank stvarno deluje kao savršena baterija za punjenje mobilnih telefona, tableta, gedžeta i laptop računara.

Kapaciteta je oko 13.000 mAh, što nije „vau“, ali zato izgleda atraktivno i lagana je, pa je nećete osetiti u torbi ili džepu ni u ovim predstojećim letnjim danima. Takođe, kapacitet je dovoljan da napuni telefon oko četiri puta, tablet dvaput i laptop do pola, što nije zanemarljivo. 

Baterija ima USB Type-C priključak za brzo punjenje uređaja (5V 3A / 9V 3A / 12V 3A / 15V 3A / 20V 2.25A), dve klasične USB utičnice, indikator napunjenosti, klasični microUSB priključak i veliki taster za uključivanje. U paketu se nalaze USB Type-C s jedne i druge strane kabl, kao i USB do USB Type-C kabl, uz klasični USB kabl za punjenje starijih uređaja.

Strujni adapter, koji se prodaje posebno, napuniće Razer Power Bank za manje od dva sata, a klasični punjači za trostruko više. Inteligentno prepoznavanje uređaja aktiviraće Qualcomm Quick Charge 3.0 opciju punjenja na svim baterijama koje podržavaju brzo punjenje, kako bi uređaj bio pun za najkraće moguće vreme.

Ova baterija prodaje se za 150 dolara i nismo sigurni da li je još uvek dostupna u Srbiji, ali kad bude - eto teme za razmišljanje pred prazničnu kupovinu, jer smo sigurni da će se isplatiti!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS