• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćirković: Osećam da mi Đukić veruje

Autor mondo.rs

"Imponuje mi i vrlo mi je drago da stručnjak kao Đukić, sa izuzetnom karijerom, priča lepo o meni. Osećam da veruje u mene", otkriva Lazar Ćirković.

 Ćirković: Osećam da mi Đukić veruje Izvor: MN PRESS

Partizan je u potrazi za štoperom, fudbalerom koji bi trebalo da popuni upražnjeno mesto posle odlaska Nikole Milenkovića u Fiorentinu.

Ali...

Dok crno-beli vegaju ponude i čekaju idealan momenat da angažuju defanzivca, Lazar Ćirković ozbiljno se nameće na zlatiborskim pripremama "parnog valjka".

Šef stručnog štaba Partizana Miroslav Đukić pohvalno je govorio o visokom Nišliji. Ćirković je iza sebe ostavio težak period u karijeri, a u jednom momentu, pre dolaska Marka Nikolića, bio je čak i van prvog tima. Sada je spreman da se bori za mesto u početnoj postavi.

"Nemam ništa od toga da se vraćam unazad. To je ružan period i zaboravio sam ga. Znam šta se očekuje od mene, verujem u sebe", zrači optimizmom 24-godišnji štoper Partizana.

Ostojić zbog žutih kartona nije mogao da igra jednu od ključnih utakmica prošle sezone u Nišu. Nikolić je u vatru bacio Ćirkovića. Odigrao je bez greške i bio jedan od najboljih na terenu.

"S moje strane bilo je korektno", skromno konstatuje Ćirković dok se priseća atmosfere i utakmice na "Čairu":

"Osećao sam se fenomenalno na terenu. To je bila jedna od najbitnijih utakmica u sezoni. Malo je nedostajalo da i golom donesem titulu."

Nikolić ga je vratio u život, a novi šef stručnog štaba Miroslav Đukić mogao bi da ga podigne na stepenik više. Iskusni trener dosta vremena na treninzima provodi u radu i igri sa defanzivcima, konstatnuo ih savetuje, koriguje...

"Imponuje mi i vrlo mi je drago da stručnjak kao Đukić, sa izuzetnom karijerom, priča lepo o meni. Naučio sam par finesa, nijansi, kad se podelimo po grupama - radi sa štoperima."

I Ćirković oseća da Đukić veruje u njegov kvalitet.

"Iskreno, kada god mi se obrati, deluje mi da veruje u mene", podvlači defanzivac Partizana Lazar Ćirković.

Novi štoper bi u ovom trenutku, čini se, samo pojačao konkurenciju u zadnjoj liniji, jer se stiče utisak da Đukić već ima rešenje ko će pored Bojana Ostojića igrati protiv Budućnosti iz Podgorice na mestu centralnog beka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC