• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milko Bjelica na "radnom odmoru"

Autor mondo.rs

Iskusni krilni centar predstavljao je Crvenu zvezdu na sastanku u sedištu Evrolige.

 Milko Bjelica na "radnom odmoru" Izvor: MN PRESS

Nova sezona Evrolige praktično je počela sastankom košarkaša 16 klubova u sedištu elitnog takmičenja u Barseloni, prenosi zvanični sajt prvaka Srbije i regiona.

Crveno-bele je predstavljao veteran Milko Bjelica, jedan od igrača za koje se sa sigurnošću može reći da će i u narednih 12 meseci nositi Zvezdin dres.

Osim sada već tradicionalnog sastanka, u sklopu aktivnosti Evrolige održan je i zajednički trening u okviru "One Team" projekta društvene odgovornosti, kome Evroliga posvećuje veliku pažnju.

Pored Bjelice, prisutni su bili Berk Demir (Efes), Tornike Šengelia (Baskonija), Leon Radošević (Bamberg), Andrej Voroncevič (CSKA), Andrea Ćinćarini (Armani), Pau Ribas (Barselona), Melih Mahmutoglu (Fenerbahče), Sergej Monja (Himki), Gaj Pnini (Makabi), Janis Papapetru (Olimpijakos), Luka Dončić (Real), Alberto Dijaz (Unikaha), Rafa Martinez (Valensija) i Arturas Milaknis (Žalgiris).

"Ova vrsta posete Barseloni je potpuno novo iskustvo za mene. Bilo mi je veliko zadovoljstvo što sam predstavljao moj klub, ali i video i upoznao se sa aktivnostima kojima se pridaje velika važnost, kako u Evroligi, tako i u Crvenoj zvezdi", rekao je Bjelica.

Od njegovog pokretanja 2012. godine, kroz program "One Team" prošlo je čak 14 hiljada učesnika, mahom dece i maloletnih lica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC