• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić predsednik FK Partizan do 2022!

Autor mondo.rs

Na vanrednom zasedanju Skupštine FK Partizan izabran novi Upravni odbor sa još jednim članom. Nove mandate dobili Miloš Vazura i Vladimir Vuletić.

Milorad Vučelić ostaje predsednik FK Partizan i na čelnom mestu srpskog šampiona biće još pet godina - do juna 2022!

Lako i brzo tekla je Izborna Skupština FK Partizan, koja je održana u Sportskom centru "Teleoptik". Za novog-starog predsednika "parnog valjka" glasalo je 39 delegata od mogućih 41.

"Osam meseci kasnije rezultati pokazuju da smo izabrali svi dobro. Pokazalo se kao istina ono što je Ivan Ćurković rekao kada me je predložio za predsednika. Slaveći pobede nismo prešli meru gordosti, nego smo slavili ono što smo zaslužili viteški. Biće pred nama iskušenja i poraza, ali sam siguran da nikad nećemo biti poniženi. Niti ćemo biti ponizni. Čuvaćemo časno ime Partizana, koje traje godinama. Hvala vam na izboru. Živeo Partizan“, rekao je posle obnovljenog mandata i izbora Milorad Vučelić.

Zanimljivo, ali kako nalaže dnevni red Skupštine, Vučelić je na početku zasedanja razrešen dužnosti, da bi nekoliko minuta kasnije, na predlog počasnog predsednika Ivana Ćurkovića, ponovo bio izabran.

Protokolarno su razrešeni i ostali članovi, od potpredsednika Vladimira Vuletića, preko generalnog direktora Miloša Vazure, do članova Upravnog i Nadzornog odbora.


Zatim je na predlog predsednika "parnog valjka" na funkciju potpredsednika vraćen Vuletića, a potom i formiran Upravni odbor, koji čine: Vladimir Vuletić, Milan Obućina, Nebojša Petrović, Branko Brnović, Dragoljub Trailović, Dušan Jovanović, Goran Škodrić i novi član Milomir Gligorijević.

Novi petogodišnji mandat dobio je i generalni direktor Miloš Vazura.

"Najbolje uspeva uspeh. Partizan je osvojio 'duplu krunu' i sve je krenulo nabolje. Meni je velika čast da sam dobio novu ulogu od ovih ljudi. Nije mala stvar, jako sam ponosan. Nadam se da sam radio dobro i da ću raditi još bolje. Nema mnogo vremena, pred nama su nova iskušenja i Evropa...", rekao je mladi direktor crno-belih.

Skupština je izabrala i Nadzorni odbor. čiji su članovi od danas: Miloš Kostić, Stojanče Risteski, Miloš Marković, Mladen Nikolić i Veljko Delibašić.

Novina: SENAT!

Milorad Vučelić govorio je za Partizan TV i o uvođenju Senata. O čemu je zapravo reč...

"Predlog našeg UO biće da se pri Partizanu napravi Senat. U kojem će biti svi naši bivši predsednici, kojima zakon dozvoljava. Imao bi savetodavnu ulogu, da se velika imena okupe oko Partizana i na neki način uključe u rad kluba."

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC