• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlado Šćepanović u Bambergu, zvanično

Autor mondo.rs

Crnogorski trener seda na klupu nemačkog šampiona, kraj Andree Trinkjerija.

 Vlado Šćepanović u Bambergu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vlado Šćepanović počinje novu trenersku epizodu - u Nemačkoj.

Posle kratkog boravka na mestu šefa struke Budućnosti, proslavljeni košarkaš i mladi trener preselio se u Bamberg i preuzeo značajnu funkciju u redovima tamošnjeg šampiona.

Osim što će pomagati šefu stručnog štaba Andrei Trinkjeriju, Šćepanović će obavljati i deo dužnosti doskorašnjeg sportskog direktora Danijela Baisezija. Konkretno, sa doskorašnjim krilnim centrom Bamberga Jasinom Idbihijem biće zadužen i za organizacioni sektor, pre svega kada je u pitanju profesionalni, košarkaški deo posla.

"Kao prvo, veoma, veoma sam ponosan i privilegovan što sam deo tako velikog kluba kao što je Bamberg. Izuzetno sam srećan što sam postao član stručnog štaba Andree Trinkjerija, trenera čiji rad pratim godinama. Voleo bih da pomognem ekipi svojim višegodišnjim iskustvom, ali i da učim od najboljih. Uvek zahtevam najviše od sebe i nadam se da ćemo imati najbolje moguće rezultate. Brose je zaslužio najbolje, kao najbolji klub, sa najboljim navijačima. Obećavam da ću raditi naporno da bih pomogao ekipi i organizaciji, najbolje što mogu", izjavio je Šćepanović (42).

Posle duge, šampionske igračke karijere, tokom koje je sa velikim uspehom nosio dres Partizana, kao i Efesa, Panatinaikosa i drugih klubova, Šćepanović je prvi trenerski posao preuzeo u matičnoj Budućnosti prošle godine, ali je već sredinom novembra podneo ostavku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC