• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt u slučaju "Điđo": Otkaz agentu Rajoli?

Autor mondo.rs

U jednom trenutku delovalo je kao da je rastanak Đanluiđija Donarume i Milana sasvim izvestan, ali možda dolazi do "promene ploče".

"Nećemo uticati na Điđove odluke, samo želimo ono najbolje za njega".

Ovo je izjavio otac najperspektivnijeg golmana planete Đanluiđija Donarume, Alfonso, koji je u poruci za medije objasnio da se nada da će se ova transfer saga uskoro završiti. Međutim, da li dolazi do velikog obrta u priči i kojoj opciji je sada bliži čuvar mreže?

Prema izveštajima iz Italije, Điđo Donaruma je sada bliži odluci da otpusti svog agenta Mina Rajolu koji je pregovarao sa Milanom oko novog ugovora i nije se dogovorio.

Problem je napravila plata koju je zahtevao, odnosno "izlazne" klauzule koje je ovaj "superagent" hteo da stavi u ugovor mladog golmana, i koje su se ticale rezultata Milana. Navodno, on bi mogao da napusti "rosonere" ukoliko ne uđu u Ligu šampiona za samo deset miliona evra.

"DONARUMA U REALU? MOŽE. DAJTE NAM RONALDA!"


Usledili su "ataci" na Donarumu od strane medija, navijača, bivših legendi kluba, da bi Rajola izjavio da su njegovom klijentu čak i pretili.

Igre Milana i Rajole se nastavljaju, pa je tako trener Vinćenco Montela posetio Donaruminu porodicu i "šarmom" pokušao da ih posavetuje da bi ostanak u dresu kluba u kom je ponikao bio pravi izbor za ovog 18-godišnjaka, dok je Rajola poslao svog rođaka, i saradnika, Enca u Poljsku kako bi razgovarao sa golmanom koji tamo brani za mladu reprezentaciju Italije na EP.

On bi trebalo da ga ubedi da se okrene Real Madridu.


Italijanski mediji napominju slučaj Mareka Hamšika koji je otpustio Mina Rajolu nakon što je ovaj ubeđivao Slovaka da napusti Napoli, klub koji je toliko zavoleo i postao kapiten, i nakon toga zaposlio novog agenta.

Koja će strana pobediti, i da li je ovo uopšte borba "dobra i zla", pitanje je.

Bitan je samo novac.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC