• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subić za MONDO: Bez komentara na Đukića

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Banjalučanin iz Partizana Aleksandar Subić za naš portal izjavio da još nije siguran gdje će nastaviti karijeru, ali i otkrio da ima tri ponude iz Premijer lige BiH, te nekoliko iz inostranstva, uključujući i klubove iz Srbije.

 Aleksandar Subić o FK Partizan, Miroslav Đukić Izvor: MN PRESS

Nekadašnji kapiten banjalučkog Borca prethodne sezone je bio jedan od najboljih igrača tuzlanske Slobode, gdje je igrao kao pozajmljeni igrač beogradskog Partizana.

Po završetku sezone vratio se među crno-bijele s kojima je prošao prvi dio priprema na Zlatiboru, ali je odlukom trenera Miroslava Đukića izostao sa spiska putnika u slovenačke Moravske Toplice.

"Nemam komentar", odgovorio je Subić na naše pitanje da prokomentariše "precrtavanje" njegovog imena sa Đukićeve liste od 27 igrača, koji su u nedjelju otputovali u Sloveniju.

Prije dvije godine je sa banjalučkog Gradskog stadiona prešao u Partizan i utisak je da nikad nije dobio pravu šansu u crno-bijelima.

"Kad je najviše trebalo nisam dobio priliku, a kad sam se najmanje nadao onda sam dobio šansu", dodao je Subić.

Međutim, nije previše razočaran jer na "stolu" ima nekoliko ponuda za nastavak fudbalske karijere.

"Što se tiče klubova iz Premijer lige BiH, najviše interesovanja pokazali su Željezničar, Borac i Sloboda, a ima zainteresovanih i iz Superlige Srbije i inostranstva. Ima vremena da donesem odluku".

Prema njegovim riječima, odlazak u inostranstvo bi bio pun pogodak.

"Vidjećemo još...Ako se uspije napraviti transfer vani bilo bi dobro, a ako ne onda ću da vidim kod nas, šta i kako dalje", zagonetan je Banjalučanin, koji je u ekipi sa "Tušnja" zabilježio 22 nastupa u prethodnoj sezoni i postigao četiri gola.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Da nisi jesi sansu imao i data ti je. To sto je nisi iskoristio do tebe je a ne Partizana. Ne znam sta je al si pravio velike greske dali zbog ne znanja ili velike za tebe sredine to ne znam. Ni prvi ni zadnji sto nije uspjeo u Partizant. Ja ti zelim svu sportsku srecu u daljnoj sportskoj karijeri

Da

Suba je dobio sansu ko niko u Partizanu. Igrao polusezonu, cak i Evropu, trenutno nije se snasao ali dodji svojoj kuci, vratice ti se samopouzdanje, bices opet onaj pravi

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC