• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanredno saopštenje KK Crvena zvezda

Autor mondo.rs

Zbog brojnih "provjerenih informacija", koje u sapštenju nazivaju "lažima", čelnici šampiona Srbije odlučili su da se obrate javnosti.

 Vanredno saopštenje KK Crvena zvezda Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Regularno sportsko veče ove nedjelje, 25. juna 2017. godine, "isjeklo" je vanredno saopštenje KK Crvena zvezda.

Čelnici šampiona Srbije odlučili su da se obrate javnosti povodom, kako kažu, "brojnih 'provjerenih' informacija o igračima koji su pod ugovorom".

"KK Crvena zvezda mts pažljivo prati sve aktivnosti na tržištu igrača poslije završetka jedne od najboljih sezona u istoriji kluba. Međutim, dužni smo da istovremeno obavijestimo javnost da sve 'provjerene informacije, saznanja ili pozivanja na provjerene inostrane izvore' vezane za igrače KK Crvena zvezda mts i njihove eventualne transfere u neke druge klubove, nemaju apsolutno nikakve veze sa istinom.

Klub je bio primoran da se oglasi na ovaj način nakon brojnih 'vijesti' (neistina) koje su se pojavile prethodnih dana:

Jović, Dženkins, Kuzmić…ko je sljedeći?

Apsolutno smo svjesni da nakon još jedne sjajne sezone, postoji veliko interesovanje za igrače KK Crvena zvezda mts, i to interesovanje nekog od zainteresovanih klubova, nikome ne možemo da zabranimo. Ono što možemo, je sprečavanje širenja glasina i neistina, jer sva trojica igrača koji su prethodnih dana 'preseljeni' u neki od stranih klubova, ili 'navodno' pregovaraju sa njima – imaju važeće ugovore sa KK Crvena zvezda mts i propisano obeštećenje!

Klub podsjeća da je rukovodstvo kraju sezone obavilo razgovore sa svim igračima koji su pod ugovorom, i postiglo dogovor.

Zato, još jednom ponavljamo, o svim aktivnostima u prelaznom roku koja su vezana za KK Crvena zvezda mts, javnost će biti obavještavana isključivo preko zvaničnog sajta kluba", navodi se u saopštenju koje je potpisano sa KK Crvena zvezda mts.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC