• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo ko je najponosniji na Teovoj svadbi!

Autor mondo.rs

Bilo je zabranjeno slikanje na "svadbi godine", ali... jedna slika je "izašla u javnost".

 Miloš Teodosić svadba, fotografija braća i baka Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

"Najveseliji su mladenci, Miloš i Jelisaveta, ponosni su i roditelji mladenaca, ali mi se čini da je Teova baka (Božidarka Trifunović, prim. aut), najponosnija od svih gostiju na svadbi", ispričao je za MONDO jedan od gostiju na "venčanju godine".

Zaista, na slici sa žurke u Restoranu "Topčiderac" koju smo dobili, jasno se može primetiti osmeh na licu bake, Božane, nezvanično rečeno - prvog trenera jednog od najboljih srpskih košarkaša svih vremena, Miloša Teodosića, ali i njegovog starijeg brata, Jovana, koji se takođe dugo bavio našim trofejnim sportom.

Kako to, prvog trenera?

Pa, kada su Jovan i Miloš i dalje bili previše mali da bi ozbiljno trenirali košarku (počeli su kod Milovana "Belog" Teofilovića u KK Student), upravo je baka Božana bila ta koja ih je bodrila ili kritikovala dok su igrali "1 na 1" u dvorištu kuće u Valjevu.

Izvor: MONDO

Trofejni srpski košarkaš i kapiten naše reprezentacija, Teodosić, venčao se danas u Beogradu sa našom glumicom, Jelisavetom Orašanin, a njihovo venčanje izazivalo je, izaziva i, očigledno, izazivaće veliku pažnju srpske i ne samo srpske javnosti.

Sudeći prema rečima, ali i raspoloženju našeg sagovornika, folk zvezda Bane Mojićević i bend Leksington napravili su "haos", svatovi su samo povremeno i najkraće moguće napuštali podijum za igru da bi se okrepili i osvežili, a raspoloženi za "đuskanje" bili su i najstariji…

VIP spisak zvanica, između ostalih, čine Dušan Ivković, Dimitris Itudis, Bogdan Bogdanović, Miroslav Raduljica, Stefan Marković, Nemanja Nedović, Vladimir Štimac, Zoran Erceg, Marko Kešelj, Boda Ninković, Viktor Savić, Miloš Biković, Tamara Dragićević i još, citiramo, "mnogo poznatih sportista i glumaca".

Miloše, Jelisaveta - neka je sa srećom!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC