• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prognoza: Malo svježije, nestabilno na jugu

Autor SRNA

U BiH danas će biti sunčano na zapadu i sjeveru, a nestabilno na jugu, sa pljuskovima, grmljavinom i uz malo nižu temperaturu vazduha.

Najviša dnevna temperatura iznosiće od 27 do 32, na jugu do 34 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab sjeverni, tokom dana sjeveroistočni, na jugu zapadni, umjerene jačine.

Stanje na putevima

Saobraćaj se odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, bez zastoja i posebnih ograničenja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Zbog postavljanja LED-markera u tunelima "Laktaši" i "Klašnice" na auto-putu Gradiška-Banjaluka, izmijenjen je režim saobraćaja. Radovi su počeli 20. juna, a predviđeno je da traju 60 dana.

Izmijenjen je režim saobraćaja na raskrsnici u Milićima zbog izgradnje kružnog toka i postavljena privremena signalizacija, a radovi će trajati do 9. avgusta.

U toku je sanacija kolovoza kroz Trebinje na dijelu magistralnog puta M-6. Teretni saobraćaj iz pravca LJubinja usmjeren je na kružnom toku desno, preko Ulice trebinjskih brigada i Kamenog mosta prema Bileći, a iz pravca Bileće lijevo preko Kamenog mosta i Ulicom trebinjskih brigada.

Zbog izlaska mehanizacije angažovane na izgradnji auto-puta Banjaluka-Doboj, izmijenjen je režim saobraćaja na regionalnom putu Prnjavor-Stanari, sekcija prnjavorska petlja.

Na dionici puta Rogatica-Ustiprača, u mjestu Dub, zbog bušenja i miniranja terena dolazi do povremenih obustava saobraćaja u trajanju od pet do 15 minuta.

Za sva vozila teža od 16 tona, na magistralnom putu M-18, dionica Brod na Drini-granica BiH/Crna Gora /Šćepan Polje/, zabranjeno je saobraćanje.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE