• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saga Donaruma traje – hakeri, Rajola, Instagram...

Autori mondo.ba Autori Agencije

Saga o ostanku Đanluiđija u Milanu se nastavlja. Golman „rosonera“ tvrdi da mu je nalog na kojem je potvrdio pregovore o ostanku u klubu hakovan.

Navijači Milana su u totalnoj konfuziji nakon niza kontradiktornih postova na društvenim medijima. Mladi golman “rosonera” je prvo “tvitovao” da je spreman da otpusti kontraverznog agenta Mina Rajolu, da bi kasnije obećao putem svog zvaničnog Instagram naloga nastavak pregovora o novom ugovoru nakon evropskog prvenstva za mlade.

Serija obrta u sagi zvanoj "Donaruma" nastavljena je njegovim postom na Tviteru u kojem je napisao da mu je Instagram nalog hakovan. Nakon toga je obrisao cijeli Instagram nalog tvrdeći da je hakovan dok je Twiter nalog održao aktivnim.

Poslije konfuzije oko toga koji su postovi stvarni a koji su “hakovani” Mino Rajola je vratio nadu navijačima da bi sjajni tinejdžer mogao da ostane u Milanu. On je na Tviteru napisao “da će se sastati sa predstavnicima Milana nakon Eura za mlade, jer je u ovom trenutku reprezentacija najvažnija”.

Sky sport Italija i drugi medijski izvori u Italiji tvrde da je Milan svjestan poruke na Instagramu i da je ona autentična, tako da nije jasno da li je to “hakovana” poruka ili ne.

Talentovanom golmanu ističe ugovor na ljeto 2018. godine, a odbio je pet miliona evra godišnje kako bi potpisao za nastavak saradnje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC