• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan hoće Bodirogu?

Autor mondo.rs

Legendardnom košarkašu ponuđeno je mjesto predsjednika trofejnog košarkaškog kluba, piše "Informer".

 Dejan Bodiroga novi predsjednik KK Partizan Izvor: MN PRESS

Od ostavke Nikole Pekovića i njegovog formalnog odlaska sa rukovodećeg položaja u KK Partizan prošle su nepune dvije sedmice.

Kako trenutno stoje stvari, njegov nasljednik neće biti imenovan tako brzo, iako bi to trebalo da bude prvi korak u uspostavljanju novog sistema i stvaranju pretpostavki za makar pristojno funkcionisanje kluba u predstojećoj sezoni.

Podsjećamo da će crno-bijeli od jeseni igrati Evrokup, drugo po kvalitetu evropsko takmičenje i da zato ne smiju da dozvole da im se ponovi 2015, kada su tek sredinom septembra imenovali trenera i počeli da rade na selektiranju ekipe.

MUTA NA KLUPI

Kao prvi favorit za novog šefa stručnog štaba crno-bijelih najčešće se prethodnih dana pominjao Miroslav Muta Nikolić. Iskusni strateg bi pogotovo u slučaju dolaska Bodiroge bio "zicer" opcija, jer su njih dvojica veliki prijatelji i bili su dio tima koji je na čelu sa Aleksandrom Đorđevićem odveo reprezentaciju do srebra na Mundobasketu 2014.

Po Statutu kluba, rok za imenovanje novog predsjednika i uprave je mjesec dana (14. jul), a "Informer" piše da je mjesto predsjednika ponuđeno Dejanu Bodirogi, legendi srpske i evropske košarke, koji je nakon odlaska iz Košarkaškog saveza Srbije početkom 2015. godine praktično iščezao iz ovdašnje sportske svakodnevice.

Izvor "Informera" navodi da Bodiroga nije prihvatio ponudu i da još razmišlja, pošto je angažovan kao predsjednik Komisije za takmičenja FIBA i nije imao u planu povratak u srpsku košarku.

Nesporno je to da je Dejan Bodiroga veliki partizanovac, koji je svojevremeno figurirao i kao kandidat za predsjednika FK Partizan.

Da li je za njega primamljivo da preuzme brigu o klubu kome posljednjih godina "ne cvjetaju ruže" i koji je opterećen dugom od oko 4,5 miliona evra, veliko je pitanje.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC