Ovako je proteklo venčanje!

Autor:

Ko je bio s mladine, a ko s mladoženjine strane, koga rigorozno obezbeđenje zamalo nije pustilo da uđe i koliko je koštalo posluženje...

0
A- A A+

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin nakon četiri meseca veze izgovorili su sudbonosno "da" u jednom beogradskom restoranu.

Obezbeđenje na venčanju bilo je slično kao i pre tri godine na Svetom Stefanu, kada se oženio Novak Đoković. Teo je angažovao pedesetak telohranitelja, koji čak ni mladinoj sestri nisu dozvolili da uđe u objekat dok im nije pokazala pozivnicu!

Slavlje je krenulo od ranog jutra u beogradskom naselju Žarkovo, u domu porodice Teodosić. Prvo je stigao košarkašev rođeni brat Jovan s posluženjem, a onda i rođaci iz Valjeva, prijatelji i muzičari, prenosi "Kurir".

Mlada u miniću, Prija dekolte do pupka!

Nedugo zatim, njih dvoje su se venčali pred matičarem u restoranu, a mlada je uzela muževljevo prezime Teodosić! Po želji mladenaca, goste su zabavljali Bane Mojićević i Leksington bend, a zapevala je i Aleksandra Prijović, koja je na venčanje došla s dečkom, Teovim prijateljem Filipom Živojinovićem. Specijalno za mladence otpevala je hit "Za nas kasno je", ali je odbila da uzme bakšiš!

Snimak iz Teove kuće: Ludnica pred svadbu! VIDEO

Od poznatih na svadbu su došli glumci Boda Ninković, Tamara Dragičević s mužem Petrom Benčinom, Dragan Petrović Pele, Nina Janković... Zbog venčanja iz Moskve je doputovao i glumac Miloš Biković, i to s devojkom, Ruskinjom Aglajom Tarasovom. Pravo iz Kragujevca sa festivala na skuteru je na svadbu stigao Viktor Savić.

Tu su bili i sportisti Vladimir Štimac, Marko Kešelj, kao i kum Marko Pantelić.

Što se tiče trpeze, "šuška" se da je Teo potrošio čak 20.000 evra kako niko ne bi ostao gladan...

Dok je mlada bila "tiha" na društvenim mrežama, mladoženja je rado delio deliće atmosfere:

Itudis, Teofilovic i Ivkovic! Hvala.

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on

Ostale vijesti