• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac nesrećno poražen u prvom test meču

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Banjalučani poraženi na prvom pripremnom meču na Zlatiboru, i to autogolom Ilije Danilovića.

 FK Borac na Zlatiboru poražen od Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije Nezavisnost 0:1 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Iako su tokom cijelog meča bilo bolji rival, imali terensku inicijativu i stvarali prilike, fudbaleri banjalučkog Borca poraženi su u prvom pripremnom meču na Zlatiboru.

Banjalučani su u duelu sa Sindikatom profesionalnih fudbalera Srbije "Nezavisnost" poraženi minimalnim rezultatom, a jedini pogodak, u stvari autogol, postigao je Ilija Danilović u 25. minutu.

Tim Željka Vranješa u prvom poluvremenu imao je tri prilike za gol, ali Boris Raspudić, Miloš Kukić i Petar Kunić nisu bili dovoljni precizni. Osim ovih prilika, "crveno-plavi" konstantno su napadali gol rivala, ali nisu imali sreće da zatresu mrežu protivnika.

"Zaista smo nesrećno poraženi, s obzirom da osim primljenog gola, rivalu nismo dozvolili da ozbiljnije zaprijeti našem golu, odnosno uputi udarac u okvir. Cijeli meč stvarali smo prilike, ali lopta jednostavno nije htjela u gol", poručio je za MONDO sa Zlatibora iskusni defanzivac Boris Raspudić.

SASTAV

Trkulja, I. Danilović, Raspudić, Puzigaća, Dujaković, V. Danilović, Radulović, Galešić, Suzuki, Kukić, Kunić. Još su igrali: Žižak, Burazor, Zekanović, Mirković.

Borac je u ovom susretu nastupio u kombinovanom sastavu. U nastavku su priliku dobili igrači sa manjom minutažom, kao i oni koji su na probi, ali se rezultat nije promijenio.

Naredni kontrolni meč Borac igra u petak, 30. juna, a rival je rumunska Konkordija Kjažna. Podgorička Budućnost (5. jul) i Javor iz Ivanjice (8. jul) testiraće još Banjalučane na Zlatiboru.

Ekspedicija Borca u Banjaluku se vraća 9. jula, a generalna proba zakazana je šest dana kasnije na Gradskom stadionu protiv premijerligaša Viteza.

Podsjetimo, u prvom meču u povratničkoj sezoni u Premijer ligi BiH, Borac će 22. jula ugostiti zenički Čelik.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC