• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sarajlije stigle u daleku Moldaviju

Autor mondo.ba

Ekspedicija bordo tima kasno sinoć doputovala u Kišinjev, gdje će u četvrtak u prvom meču prve runde kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Zarje.

Fudbaleri Sarajeva u četvrtak od 19 časova odmjeriće snage sa moldavskom Zarjom u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ekspedicija bordo tima kasno sinoć nakon višečasovnog puta doputovala je u Moldaviju, gdje će sutra započeti ovogodišnji evropski put.

Mladi vezista Amar Rahmanović nedavno je dogovorio saradnju sa klubom sa "Koševa". Vjeruje da on i njegovi saigrači mogu doći do pozitivnog rezultata u prvom duelu, te tako sa realnim šansama dočekati revanš, koji je na programu 6. jula u prestonici BiH.

DRAMA NA LETU ZA ISTANBUL

Na letu za Istanbul, ekspedicija Sarajeva prisustvovala je nesvakidašnjoj situaciji, kada je jednom od putnika pozlilo, a brzom intervencijom medicinskog tima Sarajlija, doktora Adnana Hadžimuratovića i fizioterapeuta Ismara Hadžibajrića, stanje putnika se stabilizovalo.

"Sigurno da nas čeka teška utakmica. Dosta smo ih analizirali, znamo sve njihove vrline i mane, tako da ćemo spremno dočekati meč. Nadamo se pozitivnom rezultatu. Primijetili smo da imaju sporu odbranu, u kojoj dominiraju dva visoka štopera, tako da nam je tu najveća šansa", kaže Rahmanović i dodaje:

"Sa novim saigračima sam nekih sedam-osam dana i mogu reći da se osjećam kao da sam tu duži period. Nije bilo problema sa prilagođavanjem i sve je ok", zaključio je prvotimac Sarajeva.

Pogledajte kako je izgledao put ka dalekoj Moldaviji.



Duel u Kišinjevu povjeren je grčkoj četvorci. Glavni arbitar biće Aleksandros Aretopulost, a pomagaće mu Joanis Tumpakaris i Jordanis Dimitriadis. Četvrti sudija je Anastasios Papapetrou.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC