• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lekcija iz "kriznog pi-ara": Uvređen, ali ostaje!

Autor mondo.rs

Kao što smo u prvi mah i najavili, Kristijano Ronaldo neće napustiti Real Madrid ovog leta.

Kao što smo u startu i najavili, neće Ronaldo "niđe".

"Krizni pi-ar" Kristijana Ronalda radi posao profesionalno kao i sam fudbaler.

Bez greške.

Što se ne može reći za njegove poreske savetnike, ali dobro... niko nije savršen.

Po receptu na čuvenu 2012. godinu kada je CR7 bio tužan, nesrećan i povučen, kada nije slavio golove i davao izjave, pa postao najplaćeniji fudbaler sveta sa jačom platom od Lionela Mesija, portugalska zvezda izgleda da je uspela da prebrodi ozbiljnu krizu izazvanu istragom o utaji poreza.

Momentalno, iz Portugalije stigle su najave da će Ronaldo otići, da je uvređen, da nije to zaslužio i da je rešio da se nikada ne vrati u Madrid, što je naravno "udarilo" u vrhove naslovnih strana pre samog uzroka nezadovoljstva a to je - kršenje zakona.

Normalno, usledile su spekulacije oko toga da će se 32-godišnji golgeter vratiti u Mančester junajted, preći u Pari Sen Žermen, otisnuti u SAD, itd i to je trajalo, a vala i još traje…

Međutim, kako su uticajni i skupi advokati na vreme "dohvatili" ovaj slučaj i kada je procenjeno da će se, naravno, sve završiti nagodbom i eventualno uslovnom zatvorskom kaznom (kakvu je, između ostalih, dobio i Mesi za slično krivično delo), krenulo je i gašenje požara.

"Ronaldo ima ugovor do 2021. godine. Ono što znamo je da je rekao saigračima da je ljut. Mediji su svašta pisali i ne mogu da im dam preveliku važnost. Pričaćemo posle Kupa konfederacija", rekao je predsednik Reala, Florentino Perez, za "Espanja radio".

Ronaldo je upravo od Pereza zaražio da ga pusti u drugi klub, nakon što je optužen da je na Devičanskim ostrvima sakrio 14,7 miliona evra, ali prvi čovek Reala je odbacio takvu mogućnost.

Perez je još jednom stao u odbranu zvanično najboljeg fudbalera Evrope.

"On je čovek od integriteta i ispunjava sve svoje obaveze. Postoji mnogo ljudi koji žele da ga povrede, a mi smo oduševljeni što je u Realu. Uveren sam da će ostati", rekao je Perez, dodavši ipak da je prvi prioritet da se produži ugovor treneru Zinedinu Zidanu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC