• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čileanci na ispitu - kako zaustaviti Ronalda

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Svi znamo da je Kristijano nevjerovatan igrač, veoma je opasan i sam može odlučiti utakmicu. Imao je sjajnu i napornu sezonu, ali i dalje igra u istoj u formi", rekao čileanski reprezentativac Marselo Dijaz.

Fudbalske reprezentacije Portugala i Čilea večeras će se sastati u polufinalu Kupa konfederacija. Susret će se igrati na stadionu u Kazanu, a Čileanci ističu da do trijumfa mogu samo ako kristijana Ronalda, prvu portugalsku zvijezdu, budu držali dalje od lopte.

U grupnoj fazi Kupa konfederacija Ronaldo je postigao dva gola i najzaslužniji je što je Portugal ubjedljivo stigao do polufinala.

"Svi znamo da je Ronaldo nevjerovatan igrač, veoma je opasan i sam može odlučiti utakmicu. Imao je sjajnu i napornu sezonu, ali i dalje igra u istoj u formi. Ključna stvar biće da ga pokušamo držati što dalje od lopte, odnosno da ga spriječimo da primi loptu i postigne gol", kazao je Marselo Dijaz, vezni fudbaler Čilea.

S druge strane portugalski selektor ima malih problema sa povredama igrača. Među njima je i Bernardo Silva, koji je nedavno iz Monaka prešao u Mančester siti. No, Fernando Santoš nada se da će mladi fudbaler, ipak, biti spreman za večerašnji duel.

"Pred utakmicu ćemo odlučiti hoće li Silva igrati ili ne. Dobro je reagovao na povredu, pa ćemo vidjeti hoće li biti spreman da zaigra od početak", kazao je Santoš.

U sastavu Portugala sigurno neće biti povrijeđenog Rafaela Gereira i suspendovanog Pepea.

Utakmica Portugal - Čile igraće se večeras u Kazanu sa početkom u 20 časova. U drugom polufinalu sutra će u Sočiju snage odmjeriti Njemačka i Meksiko.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC