• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelik ima novog trenera i upravu

Autor mondo.ba

Iskusni stručnjak Kemal Hafizović novi je trener kluba sa "Bilinog polja"

Promjene na "Bilinom polju"...

U Fudbalskom klubu Čelik u utorak su održani izbori na kojima je izabran novi predsjednik, te uprava kluba.

Prvi čovjek Zeničana u naredne dvije godine biće Jasmin Memišević, dok su za nove članove Upravnog odbora izabrani Miralem Nalić, Amir Merdžić, Benjamin Terzić i Vitomir Paškalj.

Dan kasnije, Čelik je dobio i novog trenera. Riječ je o iskusnom, 67-godišnjem stručnjaku Kemali Hafizoviću, koji se tako vratio na "Bilino polje".

Nekadašnji šef stručnog štaba Rudara iz Kaknja, mostarskog Veleža, Travnika i Krajišnika u četvrtak će obaviti prozivku fudbalera, te označiti početak priprema.

Pitanje je ko će se pojaviti na prozivci, s obzirom da Čelik trenutno ima samo četiri registrovana igrača: Anesa Durakovića, Dženisa Huseinspahića, Tarika Adilovića i Dinu Jurkovića.

Ostalim igračima istekli su ugovori, pa će novo rukovodstvo kluba imati pune ruke posla kako bi oformilo ekipu za narednu sezonu.

Kemal Alispahić je na klupi Čelika sjedio na početku prošle sezone, ali se zadržao samo osam kola. Trenerski tandem Izudin Kamberović - Nijaz Hrustanović obavljao je dužnost u devetom kolu, nakon čega je ekipu preuzeo Ivo Ištuk. Ipak, ni on se nije dugo zadržao. Od 15. kola Nedim Jusufbegović preuzeo je ekipu, da bi u Ligi za opstanak na klupi bio Boris Pavić.

Podsjetimo, Čelik će u prvom kolu nove sezone, koja počinje 22. jula, gostovati na banjalučkom Gradskom stadionu povratniku u bh. elitu, Borcu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC