• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz od "sindikalaca" ne brine "crveno-plave"

Autor mondo.ba

Šef stručnog štaba Banjalučana zadovoljan partijom igrača Borca uprkos minimalnom porazu od članova Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije "Nezavisnost".

 Željko Vranješ i Asmir Avdukić izjave nakon poraza od Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije  Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

Banjalučki Borac u utorak je odigrao prvu test utakmicu na pripremama na Zlatiboru, u kojoj je nesrećno poražen minimalnim rezultatom od članova Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije "Nezavisnost".

Gol odluke viđen je u 25. minutu, kada je svoju mrežu zatresao Ilija Danilović. Ipak, uprkos uvodnom porazu, šef stručnog štaba Željko Vranješ zadovoljan je onim što su prikazali njegovi izabranici.

"Mogu da budem zadovoljan trčanjem i posjedom lopte, kada je u pitanju jučerašnja utakmica. Dominirali smo čitavim tokom utakmice, a autogol se desio nakon jedinog kornera koji je izvela ekipa Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije 'Nezavisnost'. Uočene su, svakako, greške, ali je bilo i dobrih stvari. Imamo dovoljno vremena do početka Premijer lige da te dobre stvari dodatno unaprijedimo, ali i da ispravimo nedostatke", rekao je Vranješ.

"Jedinica" Borca Asmir Avdukić istakao je da ima sasvim dovoljno vremena za uigravanje pred start sezone i duel sa zeničkim Čelikom.

"Odigrali smo tek jednu utakmicu, sigurno je da su noge teške, tako da ne mogu da dam neku posebnu ocjenu. Stvarali smo šanse, dok protivnik za 90 minuta nije napravio ništa osim tog nesrećno primljenog gola. Pojedini igrači se još upoznaju, tako da smatram da će nam ovih 15 dana na Zlatiboru odlično doći kako bismo se uigrali na željeni način i spremno dočekali sve izazove koje sa sobom nosi nastup u Premijer ligi BiH", rekao je iskusni čuvar mreže.

Borac će u petak igrati naredni kontrolni meč, i to protiv rumunske Konkordije Kjažna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC