• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razbiješ Italiju - stižeš u Real Madrid

Autor mondo.rs

Španija je prošla u finale Evropskog prvenstva za mlade zahvaljujući golovima Saula Njigesa, ali je na meču protiv Italijana blistao još jedan mladić.


Kada smo vam predstavljali listu deset najtalentovanijih fudbalera sa aktuelnog Evropskog prvenstva za mlade, za Danija Sebaljosa smo napisali i sledeću rečenicu: "Jedino pitanje koje bi trebalo postavljati u vezi njega je da li će u Barsu ili Real?"

Izgleda da će u Real Madrid!

Dan nakon što je "uništio" italijansku sredinu terena, ali zbog het-trika saigrača Saula Njigesa nije pobrao lovorike, što je sasvim logično, fudbaler Betisa se dovodi u vezu sa najtrofejnijim klubom Španije i dvostrukim uzastopnim šampionom Evrope.

On je na korak od potpisivanja šestogodišnjeg ugovora sa "kraljevskim klubom", a "AS" navodi da je Real već aktivirao klauzulu u njegovom ugovoru koja glasi na 15 miliona evra.

Real se u poslednje vreme okrenuo mladim fudbalerima, pa se tako još uvek čeka objavljivanje saradnje sa Teom Ernandezom iz Atletiko Madrida, dok su klub prethodnih sezona pojačavali igrači poput Markosa Asensija, Hesusa Valjeha ili Martina Edegora, kao i brazilsko čudo od deteta Vinisijusa Žuniora kojeg su platili čak 45 miliona evra.

Mediji spekulišu da bi Real u suprotnom smeru, dakle u Sevilju, mogao da pošalje i mladog Markosa Ljorentea na pozajmicu koji je prošle sezone igrao za Alaves, takođe veoma dobro.

Što se tiče Sebaljosa - to je igrač koji odlično igra na više pozicija u veznom redu.

Pogledajte neke od njegovih poteza iz sinoćnjeg duela sa Italijom...


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC