• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pometnja u Teksasu - Pol stiže kod Hardena!

Autor mondo.rs

Hjuston će u narednoj sezoni imati jedan od najboljih bekovskih tandema lige. Ukoliko "kliknu" Džejms Harden i Kris Pol...

Veliki trejd u NBA ligi!

Najobavešteniji košarkaški novinar Adrijan Vojnarovski ove srede obradovao je navijače Hjustona vestima u vezi sa Krisom Polom, igračem koji je obavestio dosadašnji klub, LA Kliperse, da će "izaći" iz ugovora sa njima godinu dana pre isteka...

Klipersi su, prema navodima ovog novinara, potom obavestili Pola da žele da ga trejduju, a sve je brzo dogovoreno sa Hjustonom koji dobija iskusnog plejmejkera, a u suprotnom smeru će otići Patrik Beverli, Sem Deker, Lu Vilijams i pik prve runde drafta 2018. godine!

Hjuston, koji je prošle sezone eliminisan u polufinalu zapadne konferencije od San Antonija, tako dobija moćnu bekovsku liniju, ali i manje opcija sa klupe.

Još jedan igrač Klipersa je ovog leta postao "slobodan agent", u pitanju je Blejk Grifin, ali se pretpostavlja da će ga tim iz Los Anđelesa zadržati maksimalnim ugovorom.

Kris Pol ima 32 godine i u ligu je stigao 2005. kada ga je kao četvrtog pika izabrao Nju Orleans. Igrao je za njih do 2011. kada je stigao u Kliperse, a do sada je devet puta biran za Ol-star utakmice, poslednji put pretprošle sezone.

Harden i Pol su prethodno zajedno dobro sarađivali u reprezentaciji SAD, kada je trener Rokitsa Majk Dantoni, inače trener godine u NBA, bio asistent selektoru Majku Kžiževskom.

Imao je problema sa povredama prošle sezone koju je završio sa statistikom 18.1 poen i 9.2 skokova, uz 5 asistencija, a za njega se ovog leta ozbiljno raspitivao i San Antonio.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC