• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Miletić: Zovite me Nema

Autor mondo.rs

Partizan predstavio novo pojačanje - Nemanju Miletića.

 Nemanja Miletić FK Partizan Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Posao je konačno završen...

Rano jutros, letom preko Graca, Nemanja Miletić doputovao je u Moravske Toplice, gde je nešto kasnije potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Crno-beli doveli su igrača koji će pojačati konkurenciju na štoperskoj poziciji, ali i sposobnog da jednako dobro odgovori zadacima uz desnu aut liniju.

Prvi problem je rešen i verovatno neće biti zabune, s obzirom na to da za "parni valjak" od danas nastupaju dvojica odbrambenih igrača istog imena i prezimena, rođenih iste godine.

"Uf, znam... Video sam na Instagramu da su nam čak i nadimci isti, i njega zovu 'Mileta'. Igrali smo više puta jedan protiv drugog. Nadimak mi je u Belgiji bio 'Nema', pa je najbolje da tako nađemo način da se razlikujemo", rešio je muku novinara i komentatora.

Miletić je parafirao ugovor u hotelu "Vivat", a zatim izneo utiske.

"Dolaskom u Partizan ispunio sam jedan san, a sada želim da mi se ostvari drugi - da s crno-belima uđem u Ligu šampiona. Veliko zadovoljstvo mi je što sam ovde i rečima ne mogu da opišem koliko sam srećan", rekao je novi defanzivac Partizana.

Partizan je prvi put kontaktirao Miletića pre nešto više od sedam dana.

"Objasnio sam i belgijskim medijima da je Partizan u Srbiji kao tamo Anderleht. Ostvario mi se san. Pratio sam crno-bele i prošle sezone u Supeligi... Najbitnije je da je kostur tima ostao isti, a čitam – još ćemo da se pojačamo, bićemo ozbiljni, možemo daleko da doguramo", smatra Miletić.

On kaže da više voli da igra na poziciji štopera.

"To mi više odgovara. Nije mi problem ni bek, nijedno mesto mi nije strano."


U karijeri je uspešno sarađivao sa Nenadom Lalatovićem. Sada će biti protivnici.

"To je fudbal, šta da se radi, izuzetno ga poštujem i cenim. I da mi je otac s druge strane, gledao bih da pobedim", poručio je defanzivac Partizana.

Poslednji put igrao je protiv Partizana prošle sezone u dresu Vojvodine i pobedio 3:1. U tom meču vodio je direktne duele sa Nemanjom Mihajlovićem i Leonardom.

Brojevi 73 i 33?

"Razlog je taj što je moja sestra rođena 7. marta, Mislim da ću da zadržim 73... Inače, nosio sam 33 jer je zbir brojeva datuma njenog rođenja 33", pojasnio je Miletić.

"Sećam se, dobili smo s Vojvodinom 3:1, igrao sam prvo poluvreme desnog beka, čuvao Necu Mihajlovića, posle Leonarda. Sećam se da sam imao čarke sa Necom, ali normalne za fudbalski teren, a da Leonardo, verovatno jer je tek stigao, nije ostavio jak utisak. Posle je bio jedan od najboljih igrača u ligi", priseća se Miletić događaja od pre skoro godinu dana.

Iz Partizana najbolje poznaje Miroslava Vulićevića.

"Znam odlično Vuleta, moj otac je pevao njemu na svadbi. Oni su iz Leposavića, ja iz Leška. Poznajem manje više sve, ali bolje od ostalih Ostoju, Jovanovića, Radina, Jevtovića..."

Tradicija je da novi igrač Partizana zapeva pred ostatkom ekipe. Miletić nema problem s tim, još samo da smisli pesmu koju će otpevati.

"To je sigurno... U Belgiji sam pevao na srpskom, mislim jednu stvar od Aleksandre Prijović... Sada ću da promenim", podvukao je Nemanja Miletić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC