• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evroligaši: Najteže gostovanje? Beograd!

U anketi među legendama Evrolige, većina odgovorila da je najteže gostovanje bilo u Beogradu, protiv Crvene zvezde mts.

 Evroligaši: Najteže gostovanje? Beograd! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Kada se košarkašima širom Evrope, pa i svijeta, pomene Beograd, listom se svi nasmeše i izgovaraju: "Krejzi, krejzi" (ludo, ludo).

Atmosfera koju su godinama pravili navijači Partizana u hali "Pionir" ili u Beoradskoj areni svima je ostalo duboko urezana u sećanje, a takvu atmosferu nastavili su da doživljavaju igrajući protiv Crvene zvezde.

Evroliga je povodom završene takmičarske sezone anketirala "legende Evrolige" Tea Papalukasa, Patrika Femerlinga, Matjaža Smodiša, Nikolu Vujčića, Mirsada Turdžana, Mihalisa Kakjuzisa, Ermala Kuća i Ramunasa Šiškauskasa, sa pitanjima: "Koja ekipa je bila najprijatnije iznenađenje Evrolige", "Koji tim je bio najteži domaći/gostujući tim", "Ko je bio tihi heroj za svoj tim"?, "Koji igrač je bio najvažniji za svoj tim"?

U kategoriji "najveće iznenađenje takmičarske sezone", sa čak 55 odsto glasova, ubedljivo je pobedila Crvena zvezda mts, na drugom mestu je Baskonija sa 22 procenta dobijenih glasova.

Rezultati su identični i u kategoriji "najteži domaći teren i tim" - Crvena zvezda je pobedila sa 55% glasova, drugoplasirana je ekipa CSKA sa 33.

I u kategoriji "najteži timovi na gostujućim parketima" Crvena zvezda mts je pozicionirana vrlo visoko na trećem mestu iza velikana CSKA i madridskog Reala.

Ime centra Ognjena Kuzmića nalazi se u grupi igrača koji su označeni kao "tihi heroji" i vrlo važni za igru svog tima. Kuzmić (januarski MVP Evrlolige) se nalazi u društvu sa Diksonom, Judom, Ajonom, Slukasom,Datomeom,Kalinićem, Mahmutoluom, Kurbanovom...  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC