• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Sančeza 100 miliona? Mnogo je...

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Razgovaramo o rekonstruisanju i planiranju budućnosti Bajerna. Onda to radimo tako što dovodimo mlade igrače između 20 i 22 godine", rekao prvi čovjek Bavaraca Uli Henes.

Predsjednik Bajern Minhena Uli Henes potvrdio je da je njegov klub odustao od namjere da dovede sjajnog čileanskog fudbalera Aleksisa Sančeza (28) iz Arsenala.

Henes je naglasio da bi bilo pogrešno kada bi klub platio 100 miliona evra za iskusnog igrača.

Sančez ima još samo godinu dana ugovora s londonskim klubom i u posljednje vrijeme je često spominjan njegov prelazak u Bajern ili Mančester siti. Henes je izjavom za njemačke medije indirektno demantovao dolazak Sančeza u redove njemačkog šampiona.

"Razgovaramo o rekonstruisanju i planiranju budućnosti Bajerna. Onda to radimo tako što dovodimo mlade igrače između 20 i 22 godine i opet postoje kritičari. Ali, ne možete rekonstruisati tim dovođenjem igrača od 29 ili 30 godina za 100 miliona evra. Ili ćemo ići s ovim mladim momcima, a onda moraju imati priliku da igraju, ili nećemo", kazao je Henes i nastavio:

"Potpuno podržavam ovo što je do sada urađeno, to je zadovoljavajuće i ima smisla. Niklas Zile, Sebastijan Rudi, Serž Gnabri i Korentin Toliso su igrači koji imaju ogroman potencijal za budućnost."

Predsjednik Bavaraca je naglasio da je klub spreman da istrpi mlade igrače i da ako treba naredne dvije ili tri sezone bude samo šampion Njemačke, te da onda vide šta mogu uraditi na međunarodnom nivou.

Sančez je karijeru počeo u Kobreloi iz koje je 2006. prešao u italijanski Udineze. Prve dvije sezone proveo je na posudbi u Kolo-Kolu i River Plejtu, a zatim se nametnuo u Seriji A.

Dobre partije odvele su ga 2011. godine u Barselonu, odakle je nakon tri sezone prešao u Arsenal.

U dresu reprezentacije Čilea odigrao je 114 utakmica, a sa 38 golova je najbolji strijelac nacionalnog tima svih vremena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC