• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Bravo Vuletiću, pojačali ste nam argumente

Autor mondo.rs

"Njegova izjava će ogromno pojačati zvezdine argumente. Koristićemo je...", rekao je član UO FK Crvena zvezda, doktor Božidar Cerović.

 Božidar Cerović FK Crvena zvezda odgovor FK Partizan Izvor: MN PRESS

"Bravo Vuletiću! Sve ste rekli tačno - Partizanu je Sud udruženog rada dodelio titulu u sezoni 1985/86 na način zabranjen svim sportskim propisima, od povelje Međunardonog olimpijskog komiteta preko statuta FIFA, pa naniže", napisao je član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Crvena zvezda i ugledni profesor Ekonomskog fakulteta, doktor Božidar Cerović u kratkom odgovoru kolegi iz Partizana.

Potpredsednik crno-belih, profesor na Pravnom fakultetu, doktor Vladimir Vuletić, optužio je Crvenu zvezdu za, citiramo, "silovanje istorije" nakon odluke Skupštine kluba iz Ljutice Bogdana da od Fudbalskog saveza Srbije zatraži da joj bude dodeljena titula prvaka za 1946. godinu i, citiramo, "vraćena titula iz sezone 1985/86".

Doktor Vuletić je opširno govorio i o 1946. i o 1986. godini, a dan kasnije doktor Cerović na intervju objavljen na našem portalu reagovao je i rečima…

"Jedinu zakonitu titulu osvojila je i to na terenu, FK Crvena zvezda što su potvrdili nadležni organi FSJ, službeno objavili, obavestili UEFA, pa je FK Crvena zvezda naredne sezone igrala Kup šampiona kao prvak Jugoslavije. Zbog toga je Skupština FK Crvena zvezda, kao najviši klupski organ, i zatražila da se uredi evidencija o osvojenim šampionatima koja je na nedozvoljen način menjana nekoliko godina kasnije", naveo je Cerović i dodao:

"Zato, hvala Vuletiću što je bio decidan i objasnio da je Sud udruženog rada koji danas i ne postoji tada proglasio FK Partizan prvakom u sezoni 1985/86. Njegova izjava će ogromno pojačati zvezdine argumente. Koristićemo je…"


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC