• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čvrge dobrodošlice za Leonarda

Autor mondo.rs

Odlična atmosfera na treningu crno-belih u Sloveniji, gde Miroslav Đukić konačno ima kompletan sastav na raspolaganju. Radili i Leonardo i Miletić.

 Leonardo stigao na pripreme FK Partizan Izvor: MONDO

/od reportera Monda iz Slovenije/

"Parni valjak" je od danas – kompletan!

Prepodnevni trening fudbalera Partizana nije se po mnogo čemu razlikovao od prethodnih. Igrači su podeljeni u dve grupe radili vežbe koje je za taj dan po planu i programu odredio stručni štab.

Disciplinovano su izvršavali obaveze i trudili se da što bolje odrade zadatak.

Osveženje je donela i kiša koja je padala čitavu noć, dovoljno da Partizan dobije idealne vremenske uskove u Moravskim Toplicama.

Ekspediciju Partizana na kratko je napustio Lenadre Tavamba. Kamerunac je morao da "skokne" do Slovačke kako bi sredio papire oko boravišne vize. Njegov povratak očekuje se u petak, što znači da neće biti u konkurenciji za današnju utakmicu protiv Kopenhagena.

Najnaporniji deo priprema je zaborvljen na Zlatiboru, a u Sloveniji je manje-više sve podređeno radu s loptom i uigravanju akcija. Utakmice su svaki drugi dan, tako da ima i dovoljno slobodnog vremena za opuštanje i odmor.

Sve to uticalo je da među fudbalerima ne bude ni trunke nervoze.

Trening u četvrtak je, ipak, bio drugačiji od prethodnih. Ionako dobru atmosferu među crno-belima dodatno je nadogradio povratak Leonarda.

Uz njega, konkurenciju je pojačao i Nemanja 'Nema' Miletić. Za razliku od Južnoamerikanca, novi štoper "parnog valjka" imao je priliku da se upozna i prvi put radi sa novim saigračima.



Leonardo se, iako je stigao tek 16-ti dan od početka priprema, odmah priključio ostatku ekipe i trenirao kao da nije imao pauzu. Nije se ni osvrnuo, a već je bio u dobro poznatoj "mašini".

I sve to sa osmehom…

Pošalice na njegov račun istog momenta su počele da se nižu. Prednjačio je Saša Ilić. Međutim, ni Leo nije bio bez odgovora. Malo na portugalskom, malo na engleskom, sasvim dovoljno da ne ostane dužan.

Na zagrevanju, u "krugu", cilj je bio "izbaciti" upravo Lea i častiti ga čvrgama. Trudili su se crno-beli, nervirali, ali je Brazilac sačuvao glavu od saigrača.

Trener Miroslav Đukić, koji se i sam takmičio sa svojim pulenima, već na prvom treningu mogao je da primeti koliko je Leonardo bitan deo šampionske ekipe.

I šefu stručnog štaba sada je mnogo lakše. Stigao je štoper, vratio se Leonardo, a u toku dana ekipi će se priključiti Uroš Đurđević i Marko Jevtović.

Ekipa će konačno biti kompletna, prvi put ovog leta…

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC