• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grbić: Razočarani smo, ali i spremni za "rat"

Autor mondo.rs

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da nisu planirali poraz od SAD na startu finalnog turnira Svetske lige, ali da veruje da njegova ekipa ima kvalitet da se plasira se u polufinale.

 Nikola Grbić o porazu Srbije na startu Svjetske lige  Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Odbojkaši Srbije doživeli su poraz na startu finalnog turnira Svetske lige od selekcije SAD (1:3) u Kuritibi.

Selektor Srbije Nikola Grbić rekao je da nije očekivao takav start, ali ne gubi nadu da njegov tim ima kvalitet da izbori plasman u polufinale.

"Razočarani smo. Očekivali smo da ćemo pobediti bez obzira što smo znali da će biti težak meč i da to nije ona selekcija SAD koja je bila u Novom Sadu jer su tokom takmičenja po grupama puno napredovali i igrali sve bolje i bolje. Mislim da smo imali svoje šanse u prvom, a pogotovo u drugom setu, ali su oni fantastičnim servisima i igrom u odbrani zaslužili da povedu sa 2:0", rekao je Grbić, prenosi Odbojkaški savez Srbije i ponovio da uslovi u dvorani nisu dobri i da je previše hladno.

Srbija večeras od 22.40 igra protiv Francuske meč drugog kola Grupe K i potrebna joj je pobeda od 3:0 ili 3:1 za plasman u polufinale.

"Naše misli su sada okrenute ka Francuskoj. I dalje smo u igri, ako pobedimo Francusku idemo u polufinale. Prema tome, ovo što je bilo treba da zaboravimo i da svu energiju usmerimo na naredni meč", rekao je Grbić.

"Mi treba da razmišljamo da odigramo najbolje što možemo, to je jedini put da se pobede Francuzi koji igraju fantastično. Moramo da se spremimo na rat, na ekipu koja igra odlično tokom celog takmičenja... Ali, mislim da imamo kvalitet da dobijemo taj meč. Optimista sam", dodao je selektor Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC