• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea „kreira“ budućnost naše košarke

Autori mondo.ba Autori Nemanja Babić

Završen je drugi po redu košarkaški kamp Igokee iz Aleksandrovca u Banji Vrućici, koji je okupio 64 mališana iz cijele Republike Srpske.

Šampion Bosne i Hercegovine u košarci ozbiljno radi na stvaranju budućih igrača, pa je po drugi put u Banji Vrućici okupio 64 dječaka koji sanjaju da jednog dana postanu profesionalni košarkaši.

POVEZANE VIJESTI

„Iza nas je drugi po redu Igokea Banja Vrućica košarkaški kamp, prošle godine smo bili prezadovoljni sprovedenom idejom, a ove godine možemo biti ponosni ostvarenim“, izjavio je trener mladih „igosa“ Žarko Milaković.

Prema njegovim riječima, sama ideja kampa je saradnja sa svim klubovima koji žele da se uklope u sistem rada Igokee.

„Tu ideju sprovode naši treneri, a ove godine stručni tim je bio odličan. Riječ je o Darku Trkulji, Milutinu Latinčiću, Aleksandru Ćikiću, Borisu Jokanoviću, Stefanu Grabljiću i našim prijateljima Draganu Pekiću, Miljanu Pajiću i Ranku Lepojeviću“.

Milaković je dodao da se ideja kampa bazira i na kvalitetnom radu sa optimalnim brojem polaznika, ove godine ih je bilo 64, a u budućnosti maksimalan broj polaznika u jednoj smjeni će biti 60, u četiri trenažne grupe sa dva trenera.

„Ove godine smo imali polaznike iz svih krajeva Srpske - Bileća, Sokolac, Rogatica, Milići, Ugljevik, Gradiška, Kozarska Dubica, Novi Grad, Mrkonjić Grad, Kotor Varoš, Čelinac, Laktaši i Aleksandrovac koji su za svaku pohvalu prihvatili sve obaveze".

Sa klincima, osim trenera, rade i stručni saradnici od kondicionih do zdravstvenih radnika.

„Ono što želimo da u budućnosti pružimo djeci i roditeljima a sprovodimo u djelo su testovi, uradili smo fukcijonalnu dijagnostiku sa našim kondicionim trenerom profesorom Aleksandrom Kukrićem i testirali smo svim polaznicima stopala i kičmu u saradnji sa našim doktorom Aleksandrom Jakovljevićem i Jelenom Stevanić, koja je sprovela testiranje, pa će sva djeca i roditelji dobiti smjernice za dalji razvoj“.

Aleksandrovčani planiraju svake godine da unapređuju kamp u prelijepom ambijentu, gdje imaju sve uslove za nesmetan rad i razvoj.

„Ovaj kamp će sigurno u budućnosti biti još kvalitetniji i bolji. Rašćemo iz godine u godinu, program prilagođavamo budućim košarkašima. Banja Vrućica ispunjava za to izvanredne uslove, vrijeme, sobe, ishranu, odlične terene za rad, trim staze, hale za trening, teretanu, Fan sobu, bazene... Do sledeće godine ćemo još usavršavati naš program a svima koje žele da rade sa nama želimo dobrodošlicu“, zaključio je trener juniora Igokee.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC