• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Do najboljih torent sajtova nikad lakše!

Autor mondo.rs

Pomoć stiže sa potpuno neočekivanog mesta!

 Do najboljih torent sajtova nikad lakše! Izvor: MONDO portal/Marko Čavić

Borba protiv piraterije je nemilosrdna i nakon što smo bili svedoci rušenja (privremenog i trajnog) mnogih popularnih torent sajtova, preneli smo i nekoliko vesti o tome kako je Google primoran da blokira torente u pretrazi, izbaci linkove koje vode do piratskih sadržaja i još neke slične radnje.

ALI… Izgleda da Google ne želi da odustane od pirata!

Ako ukucate „Best Torrent Sites“ frazu Google će „opušteno“ prikazati popularne torent sajtove i njihove logotipe, navodi The Next Web, kako bi „novajlijama“ među korisnicima pokazao kako izgleda koji sajt. Klikom na svaki dobiće se relevantne vesti i rezultati pretrage vezane za taj torent sajt, što neće korisnika odvesti direktno na sajt, ali će olakšati „navigaciju“ do istog.

Iako, kako kaže Torrent Freak, lista izgleda kao da je ručno moderiše ekipa Google radnika, lista je, zapravo, kreirana automatski, u zavisnosti od popularnosti sajta u određenom trenutku.

Izvor: MONDO portal/Marko Čavić

I za kraj, Google još uvek u pretragama meša legalne i nelegalne sadržaje, što ćete shvatiti kad ukucate frazu „Streaming sites“, gde će biti jedan do drugog Netflix, Hulu, ali i holivudska noćna mora PopCorn Time i drugi nelegalni striming video servisi.

I JOŠ ovo za kraj - prikazana pretraga na slikama radi samo na Google.com verziji sajta, ne na lokalnim Google sajtovima, gde spada i Google.rs ili Google na srpskom jeziku…

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS