• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slišković: Ne pada nam na pamet da se predamo!

Autor mondo.ba

Uprkos porazu u Mostaru, u redovima šampiona BiH se ne predaju i vjeruju da mogu do čuda u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Maribora.

Zrinjski iz Mostara poražen je od Maribora 1:2 u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona, ali po prikazanoj igri na stadionu "Pod Bijelim brijegom", Mostarci još imaju čemu da se nadaju.

Imali su "plemići" igru, prilike, nerealizovani jedanaesterac, te su pokazali da mogu parirati favorizovanim Slovencima.

Ipak, gol zaostatka pred revanš za sedam dana u Sloveniji ne daje velike šanse Mostarcima, koji nikada nisu uspjeli da preskoče prvu prepreku u kvalifikacijama za najelitnije evropsko klupsko takmičenje.

"Teška utakmica. Maribor se predstavio u kvalitetnom izdanju. Nismo igrali na način na koji smo željeli, ali djelimično je to što nas je Maribor pročitao. U drugom poluvremenu igrali smo s određenom dozom rizika. Izjednačenje nam je donijelo radost jer rezultat 1:1 bi nam ostavio kakve-takve izglede za revanš. Ovako će biti teško, ali ne pada nam na pamet da se oprostimo. Pokušaćemo se što bolje spremiti i napraviti iznenađenje u Sloveniji", rekao je trener Zrinjskog Blaž Slišković po završetku susreta.

I zaista, mogao je Zrinjski do boljeg rezultata. Po prikazanoj igri, bar do remija.

Ovako, ostaje im nada da eliminišu greške iz prvog susreta i nadaju se čudu u revanš meču, koji je na programu za sedam nada na stadionu "Ljudski vrt" u Mariboru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC