• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi "igosi" osvojili turnir u Milićima

Autor SRNA

Omladinci Košarkaškog kluba Igokea iz Aleksandrovca kod Laktaša pobjednici su Međunarodnog omladinskog turnira u košarci, koji je danas završen u Milićima.

Igokea je u finalnom meču bila bolja od domaćeg Boksita, kojeg je pobijedila rezultatom 39:33, dok je treće mjesto pripalo Radničkom iz Kragujevca, a četvrto trebinjskom Leotaru.

Najboljoj ekipi, uz pobjednički pehar, pripala je i novčana nagrada od 2.000 KM, drugoplasiranoj 1.500 KM, trećeplasiranoj 1.000 KM, a ekipi koja je osvojila četvrto mjesto 500 KM.

Pehare i nagrade dobili su i najbolji igrač turnira Jovan Lalović iz Boksita, te njegov klupski kolega Bojan Madžarević, koji je bio najuspješniji u izvođenju "trojki".

Trener košarkaša Igokee Žarko Milaković rekao je novinarima da su opravdali ulogu favorita, s obzirom na to da su klub sa najvećom reputacijom koji je nastupao na turniru.

"Ova djeca treba da rastu kroz ovakve turnire i ovakve utakmice i da sutra zaigraju u prvom timu u ABA ligi, što nam je cilj u klubu", istakao je Milaković.

Trener domaćeg tima i član organizacionog tima turnira Predrag Sušić čestitao je pobjedničkoj ekipi, te naglasio da je i drugo mjesto, koje su osvojili košarkaši Boksita, veliki uspjeh.

Na trodnevnom turniru u Milićima učestvovali su klubovi Glasinac sa Sokolaca, Igokea iz Aleksandrovca, bijeljinski BN plus, Vrelo iz Čajniča, Leotar iz Trebinja, Radnički iz Kragujevca, novosadska Vojvodina i Boksit iz Milića.

Turnir je organizovan u okviru "Ljetnog festivala kulture i sporta", čiji je organizator i generalni pokrovitelj kompanija "Boksit" iz Milića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC