• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka dobila "Art dvorište"

Autor SRNA

Zamjenik gradonačelnika Banjaluke Srđan Amidžić otvorio je novu scenu za realizaciju kulturnih događaja na otvorenom "Art dvorište" Kulturnog centra "Banski dvor".

Amidžić je istakao da je Banjaluka dobila novi prostor u kojem će mladi umjetnici imati priliku da se dodatno afirmišu, saopšteno je iz Gradske uprave.

"Svaka dobra ideja, pa tako i ova, doživi svoju realizaciju. Dobili smo još jedan prostor sa posebnim `šmekom`, gdje će mladi koji se bave kulturom moći da se afirmišu i u kojem se mogu organizovati razni kulturni sadržaji", rekao je Amidžić sinoć na otvaranju "Art dvorišta".

On je istakao da Gradska uprava nastoji da afirmiše nove prostore i sadržaje u gradu, ali i da realizuje nove projekte u oblasti kulture, poput kandidature Banjaluke za Evropsku prijestonicu kulture.

Vršilac dužnosti direktora Kulturnog centra "Banski dvor" Mladen Matović rekao je da "Art dvorište" predstavlja nesvakidašnji kamerni prostor sa kapacitetom od 100 do 150 posjetilaca, koji će se mijenjati u zavisnosti od konkretnih programskih sadržaja.

"Imajući u vidu ograničen kapacitet posjetilaca, te činjenicu da se `Art dvorište` nalazi na centralnom banjalučkom šetalištu, uprava `Banskog dvora` odlučila je da za svaki događaj koji se bude realizovao u dvorištu podijeli besplatne pozivnice koje će biti dostupne tri dana prije konkretnog događaja", naveo je Matović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop