• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vašington ima bolje predispozicije od Robinsona"

Autor mondo.ba

Trener Igokee Dragan Bajić zadovoljan angažmanom novom igrača na poziciji plejmekera.

 Dragan Bajić o Dezmondu Vašingtonu Izvor: Samir Cacan/MONDO

Dezmond Vašington novi je igrač na poziciji plejmekera u Igokei. Imaće težak zadatak da zamijeni Dzejmsa Robisona, koji je otišao u Njemačku.

Vašington u Igokeu stiže iz Saudijske Arabije, dok je ranije nastupao za koledže Delaver i Sent Piters. U koledž karijeri prosječno je postizao 13.8 poena uz asistenciju po meču.

"S obzirom na to da u ovom trenutku, kada su u pitanju plejmejkeri, možemo birati između rukija i nekog igrača koji igra u egzotičnim zemljama te želi da dođe u Evropu, odlučili smo se za Vašingtona. Boravio je u jednom trenažnom centru i prema onome što smo vidjeli ima bolje predispozicije od Robinsona koji je bio odličan prošle sezone i nadam se da će ga uspješno zamijeniti", rekao je trener Igokee Dragan Bajić za "Glas Srpske"

 Vašington je drugo pojačanje aktuelnog šampiona BiH nakon Nikole Gajića. Važeće ugovore imaju  Vuk Radivojević, Robert Rikić i Darko Talić, a saradnju su produžili Đorđe Milošević, Danilo Šibalić i Stefan Glogovac.

" Veoma sam zadovoljan što u ovom trenutku imam ovoliko igrača na raspolaganju i što smo zadržali gro tima iz prošle sezone koji ćemo nadograditi novim imenima. Odličan rezultat iz prošle sezone, kada smo osvojili peto mjesto na tabeli, obavezuje nas da ponovimo dobre partije mada je naš jedini cilj opstanak u ABA ligi, jer finansijski ne možemo parirati ostalim timovima.Nedostaje nam još nekoliko igrača mada će nekoliko momaka iz juniorskog pogona koji su postali šampioni BiH dobiti priliku da nam se nametnu na pripremama. Ne žurimo mnogo, jer imamo dosta igrača i preostaje nam da pažljivo biramo koga ćemo angažovati", izjavio je Bajić.

 Pripreme košarkaša Igokee za iduću sezonu počeće 14. avgusta 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC