• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bizarna softverska greška Android telefona

Autor mondo.rs

Korisnici mnogih Android telefona nisu u mogućnosti da pozovu brojeve za hitnu pomoć, jer nakon biranja broja dolazi do resetovanja telefona.

Potvrđeno je da korisnici ASUS, OnePlus i drugih Android telefona prilikom biranja 911 hitnog servisa (ili sličnih brojeva u drugim zemljama) ne mogu da izvrše poziv, jer se telefon resetuje. Kako je objavila PhoneArena, do greške dolazi zbog neslaganja korisničkog okruženja koje proizvođači telefona primenjuju na „Dialer“ Android komponentu.

Reddit korisnici različitih modela telefona prijavljuju non-stop nove uređaje, koji pate od iste softverske greške, pa će verovatno i Google kompanija morati da reaguje, kako bi se ustanovilo da li je greška izazvana njihovim propustom ili propustom proizvođača telefona.

OnePlus, koji je u poslednjih mesec dana imao pune ruke posla oko raznih OnePlus 5 problema potvrdio je ovu grešku i rekao je da je u procesu njenog otklanjanja. ASUS još uvek nije reagovao uvezi sa svoji ZenFone modelima, ali se očekuje i to vrlo brzo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS