• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smena na vrhu kompanije Nokia

Autor mondo.rs

Nove Nokia telefone uskoro će predstaviti i novi direktor Nokia kompanije.

 Smena na vrhu kompanije Nokia Izvor: Nokia/HMD/ScreenShot/MONDO portal

Kompanija HMD Global (Nokia) 19. jula globalno je distribuirala zvaničnu izjavu svojim partnerima u kojoj stoji da Arto Numela više neće biti na poziciji izvršnog direktora (CEO) ove kompanije. Dogovor o Numelinom odlasku iz kompanije zajednički su doneli odbor direktora kompanije HMD Global i Arto Numela.

Komentarišući izmene na vrhu kompanije, Sem Čin (Sam Chin) predsednik Odbora kompanije HMD Global Oy je rekao: “Arto Numela je imao važnu ulogu u pokretanju aktivnosti kompanije HMD Global, izgradnji tima i predstavljanju prvih proizvoda. U ime Odbora zahvaljujem se Artou na njegovom doprinosu kompaniji i želim mu puno uspeha u budućem radu”.

Izvor: Promo/Nokia HMD

Ulogu vršioca dužnosti direktora preuzeo je predsednik kompanije, Florian Siče (Florian Seiche). Florian je predsednik kompanije HMD Global, od samog  osnivanja, učestvujući u njenom vođenju.

Za korisnike ova promena verovatno u ovom trenutku na znači mnogo, ali bi novi direktor, zajedno sa svojim timom (sadašnjim ili nekim budućim), mogao da donese neke drugačije odluke u odnosu na dosadašnju praksu koje su HMD Global i/ili Nokia imali.

Numela je bio deo Nokia tima još od 1994. godine, a radio je i kao deo Microsoft Mobile ekipe u Aziji, na Bliskom Istoku i Africi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS