• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sale okupio "orlove": Znate nas, idemo po medalju

Autor mondo.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu pred početak priprema za Evropsko prvenstvo. Kasni samo Milan Mačvan

 Aleksandar Đorđević okupljanje reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo Izvor: MN PRESS

Aleksandar Đorđević okupio je u Beogradu igrače na koje računa za predstoji Eurobasket, koji će se održati od 31. avgusta do 17. septembra.

Seektoru Srbije odazvalo se 16 od 17 pozvanih igrača.

U hotel "Kraun Plaza" stigli su Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Dragan Milosavljević, Branko Lazić, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nikola Kalinić, Stefan Birčević, Vladimir Štimac, Miroslav Raduljica, Ognjen Kuzmić i Boban Marjanović.

Jedino je izostao Milan Mačvan, ali opravdano.

Selektor je saopštio da se nalazi na lekarskim pregledima u Bajernu sa kojim treba da parafira ugovor i da će se do kraja dana priključiti nacionalnom timu u Beogradu.

Đorđević se posle dočeka igrača i kratkog sastanka koji je obavio sa njima, obratio i medijima. Najavio je da će reprezentacija, kao i uvek, na Eurobasket otići sa najvećim ambicijama.

"Okupili smo se u novom starom izdanju. Dobro se poznajemo, svi znamo šta nam je činiti, koji nam je zadatak i ne želim mnogo presije da stavim pred igrače. Znate nas... Naš karakter nam ne dozvoljava da u ovo takmičenje uđemo sa manjim ambicijama nego što je osvajanje medalje. Mislim da cela ova generacija momaka zaslužuje i te kako da ceo ovaj prethodni period kruniše jako dobrim rezultatom i mi nećemo da bežimo od toga. To javno i otvoreno kažem", rekao je Đorđević.

"Nadam se da su igrači imali dovoljno vremena da se odmore i da su, kao što su i rekli, puni elana i želje i volje da krenu pripreme na pravi način", rekao je Đorđević.

On je dodao i da postoje sitni problemi.

"Neki od momaka koji su došli imaju povrede koje vuku iz sezone, neki imaju neke druge obaveze, ali mislim da ćemo za tri, četiri dana svi biti na istom i krenuti sa pripremama koje smo već davno zacrtali", naglasio je selektor "orlova", uz opasku da je pred njima generalno kratko vreme za pripreme za Eurobasket.

Reprezentacija će trenirati u Beogradu naredna tri dana, kada sledi put na Kopaonik.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC