• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izašao Talas #4

Autor mondo.ba

Upravo je izašao četvrti broj sjajnog časopisa Talas u izdanju Imprimatura, a ova izdavačka kuća najavljuje i četiri nova naslova!

Novi broj Talasa već sada možete naći u knjižarama Kultura, a ukoliko vam se ne da hodati po ovoj vrućini uvijek ga možete naručiti na Imprimatur internet knjižari i dobićete ga na kućnu adresu.

Talas #4 ima 174 predivne strane u punom koloru sa obiljem sjajnih tekstova, a osim toga, sada se kompletan prvi broj Talasa može besplatno čitati online na ovoj adresi.

Iz Imprimatura najavljuju i nova izdanja, kao i "proširenje područje borbe". Knjiga "Kuhanje" Slađane Nine Perković trenutno najprodavanija knjiga ove izdavačke kuće, a u pripremi su još četiri nova naslova. Jedan je zbirka priča koje su pristigle na konkurs portala Mondo.ba pod nazivom "Priče iz komšiluka". Nevjerovatno je koliko je dobrih priča stiglo na ovaj konkurs, kažu u Imprimaturu.

Druga knjiga je zbirka kolumni novinara Darka Momića Čkalje, koja je trenutno u fazi peglanja preloma. "Čkalja je sjajan stilista i čovjek čije kolumne nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, ali ono što ga posebno izdvaja od mase drugih jeste nevjerovatan talenat za kratak a deskriptivan naslov. Kada vidite naslov tipa 'UIO vuk magarca', 'CIK pogodi ko je', 'Pantelija is (not) dead', 'Ko će kome - Komić svome' odmah vam je jasno o čemu se tu radi. Veoma smo ponosni što će ova knjiga uskoro da se nađe u našoj kolekciji", kaže Boris Maksimović iz Imprimatura.

Treća knjiga je zbirka pjesama jednog nevjerovatnog pjesnika koji, nažalost, za života nije dočekao da je vidi ukoričenu. Njegove pjesme su ostale razbacane po raznim časopisima i sajtovima i sada po prvi put izlaze objedinjene u štampanom izdanju koje je priredila njegova kćerka. Ali o ovom više uskoro, kažu iz ove izdavačke kuće.

Četvrta knjiga je zbirka kolumni Milka Grmuše koje je objavljivao na portalu Frontal.ba tokom svih ovih godina. Predgovor za ovu knjigu je napisao Slobodan Georgiev, novinar nedjeljnika "Vreme" i BIRN-a.

"Namjera Imprimatura je da i ubuduće objavljuje zbirke kolumni autora suprotstavljenih gledišta i sa različitih strana političkog spektra. Cilj nam je ništa drugo nego 'proširenje područja borbe', kako bi to rekao Uelbek. Iskreno vjerujemo da samo kvalitetnim sukobom različitih mišljenja možemo da pronađemo smjernice za neko bolje sutra", kaže Maksimović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop