• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivni oproštaj Gudurića od Zvezde

Autor mondo.rs

Novi košarkaš Fenerbahčea porukom na Instagramu se zahvalio Delijama, Radonjiću, Čoviću i drugim ljudima iz kluba, ali i onima koji su mu odmagali.

 Emotivni oproštaj Gudurića od Zvezde Izvor: MN PRESS

Marko Gudurić stigao je iz Istanbula, sa predstavljanja u Fenerbahčeu, pravo na početak priprema reprezentacije Srbije za Eurobasket.

Samo dve sezone u prvom timu Crvene zvezde bile su mu dovoljne da izbori četvorogodišnji ugovor sa aktuelnim šampionom Evrolige. Razumljivo je što je tako veliki transfer u njemu pobudio mnogo emocija i setio ga na kompletan put koji je prešao, još od najmlađih dana i navijanja za crveno-bele u rodnom Priboju.

"Od malih nogu, to je bio samo san, želja... Igrati za Zvezdu, u 'Pioniru', pred najboljim navijačima na svetu... Nakon mnogobrojnih prepreka, uspona i padova, kapi krvi i znoja, maleni dečak sa slike uspeo je to i da ostvari! Danas, nekih 20 godina kasnije, želim da se zahvalim svim ljudima koji su mi pomogli, ali i odmogli, jer su me tako učinili samo jačim!", poručio je Gudurić u poruci na svom Instagram profilu.

"Želim da se zahvalim svim ljudima iz kluba, počevši od gospodina predsednika, ljudima iz marketinga, doktorima, ljudima iz senke koji su dali sve od sebe da nam olakšaju naš posao. Posebno želim da se zahvalim treneru Radonjiću i svim pomoćnim trenerima, na pruženoj šansi i velikom radu i trudu.

Veliko hvala najboljim navijačima na svetu! Mojim Delijama! I kada nije išlo, bili su tu i bez njih ništa od ovoga ne bi bilo moguće! Osećaj jeze tokom intoniranja himne Evrolige je nešto što će zauvek ostati urezano u meni...

Naravno, najveću zahvalnost dugujem svojim saigračima, koji su postali i više od toga. Svojim prijateljima! Ono što smo imali i prošli u ove prethodne dve sezone, teško da se može opisati.

Hvala vam za sve braćo! Hvala za ljubav i uspomene! Vidimo se nekom drugom prilikom... Vreme je za novi korak u karijeri!", napisao je na kraju poruke, koja je za samo sat vremena pobrala nekoliko hiljada pozitivnih reakcija.

Od malih nogu, to je bio samo san, želja... Igrati za Zvezdu, u "Pioniru", pred najboljim navijačima na svetu... Nakon mnogobrojnih prepreka, uspona i padova, kapi krvi i znoja, maleni dečak sa slike uspeo je to i da ostvari! Danas, nekih 20 godina kasnije, želim da se zahvalim svim ljudima koji su mi pomogli, ali i odmogli, jer su me tako učinili samo jačim! Želim da se zahvalim svim ljudima iz kluba, počevši od gospodina predsednika, ljudima iz marketinga, doktorima, ljudima iz senke koji su dali sve od sebe da nam olakšaju naš posao. Posebno želim da se zahvalim treneru Radonjiću i svim pomoćnim trenerima, na pruženoj šansi i velikom radu i trudu. Veliko hvala najboljim navijačima na svetu! Mojim Delijama! I kada nije išlo, bili su tu i bez njih ništa od ovoga ne bi bilo moguće! Osećaj jeze tokom intoniranja himne evrolige je nešto što će zauvek ostati urezano u meni... Naravno, najveću zahvalnost dugujem svojim saigračima, koji su postali i više od toga. Svojim prijateljima! Ono što smo imali i prošli u ove prethodne dve sezone, teško da se može opisati. Hvala vam za sve braćo! Hvala za ljubav i uspomene! Vidimo se nekom drugom prilikom... Vreme je za novi korak u karijeri! ⚪⚪ #MG23

A post shared by Marko Guduric (@marko_guduric21) on


Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bato

Ziv nam bio Gudura, sve najbolje u zivotu i karijeri! Praticemo te uvijek ...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC