• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Supruga sprečila Leonarda da ode kod Mamića?!

Autor mondo.rs

Legenda zagrebačkog Dinama bila je spremna da napuni kasu Partizana, ali...

 Supruga spriječila Leonarda da ode u Al Ain kod Zorana Mamića Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Bivši fudbaler, trener i funkcioner zagrebačkog Dinama, sada trener Al Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Zoran Mamić, bio je spreman da pojača budžet FK Partizan za šest miliona evra.

Prema informacijama do kojih je došao zagrebački "Večernji list", taj posao propao je jer supruga brazilskog asa, Leonarda, nije želela da živi u Abu Dabiju (!?).

"Bivši Dinamov trener želio je dovesti Brazilca Leonarda iz Partizana, ali je transfer propao. Naime, u posljednjem trenutku uplela se Leonardova supruga i rekle je - ne! Mamićev klub ponudio je srpskom prvaku šest milijuna eura", piše "Večernji list".

U kojoj meri su ove informacije pouzdane, teško je reći, jer se Leonardo u međuvremenu našao u ozbiljnim pregovorima sa još jednim timom sa Bliskog Istoka, Al Ahlijem iz saudijskog grada Džede, koji ima četiri miliona stanovnika, ali koji po kvalitetu života i komoditetu koje nudi i ne može da se poredi sa svetskom metropolom, Abu Dabijem.

Drugim rečima, ukoliko supruga traženog fudbalera Partizana, koja je zajedno s njihovim sinom došla prošlog leta da živi u Beogradu, ima nešto protiv selidbe u Abu Dabi - imala bi i protiv odlaska u Džedu.

Moguće je da je Mamić pronašao način da objasni zbog čega se transfer nije dogodio ili mu je, jednostavno, rečeno da je to konkretan razlog.

U međuvremenu, u Džedi i dalje čekaju fudbalera za kojeg veruju da je u utorak uveče poslednji put nosio crno-beli dres i da će ove nedelje pojačati ekipu trenera Sergeja Rebrova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC