• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ove sezone do Premijer lige znatno teže

Autor mondo.rs

Velika Britanija učiniće sve da zaustavi ilegalne internet prenose Premijer lige.

Organizatori Premijer lige, zaduženi za emitovanje utakmica i otkup prava na emitovanje, saopštili su da je britansko pravosuđe presudilo u korist Premijer lige i da će sudskim putem tražiti ukidanje najmanje 5.000 sajtova, koji se bave ilegalnim prenosom utakmica ovog sportskog takmičenja.

Blokada podrazumeva filtere, koje će primenjivati internet provajderi na teritoriji Velike Britanije i drugih EU zemalja, što će biti odlučeno naknadno, kao i potpuno gašenje sajtova koji se ilegalno bave prenosom utakmica, gde to bude moguće.

Zabrana se odnosi i na sve popularnije KODI ekstenzije, kao i na druge aplikacije ili programe koji u svojoj ponudi budu imali ili su već imali ilegalne prenose Premijer lige. Ova zabrana obavezujuća je za sve internet provajdere u Velikoj Britaniji, što se blokade preko pristupa internetu tiče, a specijalne sajber jedinice britanske policije biće zadužene za gašenje sajtova na teritoriji te zemlje, koji su emitovali piratske prenose Premijer lige dalje u svet.

Ako ste, kojim slučajem, navikli da pratite Premijer ligu gde god se nalazili, preko interneta, ove sezone to će biti malo teže…

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC