• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Po bod(ove) u Gabelu

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Nakon tri premijerna boda protiv Čelika, banjalučki Borac u drugom kolu Premijer lige BiH u nedjelju od 17:30 časova gostuje u Gabeli ekipi GOŠK-a, koja je, kao i "crveno-plavi", povratnik u bh. elitu.

 GOŠK Gabela Borac Premijer liga BiH 2017 2018 2. kolo najava Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Šampion Republike Srpske protiv šampiona Federacije BiH!

Meč drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Gabeli će odigrati GOŠK i Borac, a susret je na programu u nedjelju od 17:30 časova.

Duel povratnika u Premijer ligi BiH, prvi poslije četiri godine, privlači mnogo pažnje.

Pomoćni trener "crveno-plavih" Marko Tešić uvjeren je da Borac, nakon odličnog izdanja protiv Zeničana, i u Gabeli može doći do pozitivnog rezultata.

ULAZNICE

Direktor marketinga Boris Udovičić istakao je da su napravljene male izmjene u cijenama ulaznica za mečeve na Gradskom stadionu: "Djeca do šest godina plaćaju ulaz 1 KM, a promjena se odnosi na cijene ulaznica za pripadnice ljepšeg pola. Dame će ulaz na zapadnu tribinu od sada plaćati 4 KM, a za istočnu 3 KM, koliko će ubuduće plaćati i osnovci do 14 godina. Želimo da privučemo što raznovrsniju publiku, kako bi ambijent bio što bolji", rekao je Udovičić.

"Nakon uspješne premijere, očekuje nas prvo gostovanje u sezoni. Idemo u goste još jednom povratniku u Premijer ligu BiH, a naše ambicije su poznate - pobjeda ili bar remi, jer smo zacrtali cilj, a to je ulazak u Ligu za šampiona. Svi igrači su spremni, a na sitne povrede žalili su se Nemanja Janičić i Aleksandar Radulović. Ipak, nadam se da će svi oni konkurisati za meč u Gabeli", poručio je Tešić.

"Jedinica" Borca Asmir Avdukić zahvalio se svima koji su u nedjelju bili na Gradskom stadionu, te podržali Banjalučani u pohodu na prva tri ovosezonska boda.

"Prije svega želim da se zahvalim svim navijačima koji su nas bodrili protiv Čelika. Priredili su nam sjajan ambijent, koji odavno nije viđen u Banjaluci. Nadam se da će tako nastaviti i u narednim utakmicama, te pomoći nam da ostvarimo svoje ciljeve", rekao je Avdukić.

Iskusni čuvar mreže nada se pozitivnom rezultatu protiv još jednog povratnika u bh. elitu.

"GOŠK je za nas nepoznanica, kao i mi, vratili su se u Premijer ligu BiH. Ali, mi imamo svoje ciljeve, veliki smo klub i pokušaćemo ostvariti dobar rezultat. Vjerujem da ćemo odigrati dobar meč. Pozivan sve one koji su u mogućnosti da dođu u Gabelu i podrže nas", dodao je.

Naredne tri domaće utakmice, protiv Mladosti, Viteza i Sarajeva, Borac će igrati u nedjeljnom terminu od 20 časova.

Banjalučani su uvodni meč prvenstva okončali trijumfom protiv Čelika (2:0), dok su Gabeljani poraženi na "Grbavici" od Željezničara (1:3), pa će prve ovosezonske bodove tražiti pred svojim navijačima u nedjelju.

U duelu sa Čelikom u crveno-plavom dresu debitovao je Mladen Veselinović, koji optimistično dočekuje naredni meč.

TRADICIJA

Premijer liga BiH 2011/12.

GOŠK - Borac 1:0

Borac - GOŠK 6:0

Premijer liga BiH 2012/13.

Borac - GOŠK1:0

GOŠK - Borac 0:2

"Atmosfera u timu je na vrhunskom nivou. Profesionalci smo, idemo iz utakmice u utakmicu, tako da u Gabelu idemo po povoljan rezultat. Nadam se da ćemo se u Banjaluku vratiti sa bodovima", naglasio je vezni fudbaler Borca.

Duel na stadionu "Perica Pero Pavlović" u Gabeli sudiće sarajevski arbitar Irfan Peljto, a pomagaće mu Dalibor Hrstić iz Ljubuškog i još jedan Sarajlija, Amir Kadić.

Izvor: MONDO/Samir Cacan


PREMIJER LIGA BIH - 2. KOLO:

U subotu:

Mladost - Željezničar (17:30, sudi: Ilija Živković - Orašje)
Vitez - Krupa (17:30, Miloš Gigović - Gradiška)
Sloboda - Radnik (19:30, Goran Paradžik - Ljubuški)
Zrinjski - Široki Brijeg (20:00, Tomislav Čuić - Tomislavgrad)

U nedjelju:

GOŠK - Borac (17:30, Irfan Peljto - Sarajevo)
Čelik - Sarajevo (19:30, Zoran Grbić - Prijedor)

TABELA: Široki Brijeg 3, Borac 3, Željezničar 3, Zrinjski 3, Mladost 3, Radnik 1, Krupa 1, Sarajevo 0, Vitez 0, Čelik 0, GOŠK 0, Sloboda 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC