• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRUPA: Zahtjevan zadatak u Vitezu

Autor mondo.ba

Poslije startnog gostovanja u Bijeljini, fudbaleri Krupe ponovo gostuju i u drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine i to u Vitezu.

Nakon remija sa Radnikom (0:0), trener ekipe iz banjalučkog predgrađa Slobodan Starčević očekuje od svojih izabranika da protiv Viteza podignu igru na viši nivo, posebno u fazi napada.

"Možemo biti zadovoljni jednim bodom iz Bijeljine, ali nismo bili zadovljni igrom. Proteklu sedmicu smo iskoristili da ofanzivne procese podignemo na viši nivo. Idemo spremni na još jedno gostovanje, ovaj put u Vitez, protiv ekipe koja je imala svojih organizacionih problema. Već nekih desetak dana imaju novu upravu i novi vjetrovi duvaju u Vitezu, pa s obzirom na to i na njihovu odigranu utakmicu u Doboju kod Kaknja (Mladost slavila minimalnim rezultatom 1:0) možemo reći da nas čeka jedan veoma zahtjevan zadatak. Skautirali smo ekipu Viteza i nadam se da ćemo naći dobitno rješenje prvo da odigramo jednu dobru utakmicu i da se vratimo sa jednim ili sa tri boda", izjavio je strateg Krupe, a prenio klupski sajt.

Fudbaler ekipe iz Krupe na Vrbasu Radosav Aleksić istakao je da su protivnici u dobroj mjeri promijenili sastav u odnosu na prošlu godinu.

"Krenuli su dosta kasno sa pripremama, ali to ne znači da nas čeka lak posao tamo. Oni će željeti da dođu do tri boda i pokušaće da nas dobiju. Prostudirali smo njihovu ekipu, pa idemo da probamo osvojiti tri boda kako bi ciklus od dva gostovanja riješili na najbolji mogući način", dodao je Aleksić.

Utakmica između Viteza i Krupe na rasporedu je u subotu sa početkom u 17.30 časova, a sudiće je Miloš Gigović iz Gradiške.

PREMIJER LIGA BIH - 2. KOLO:

U subotu:

Mladost - Željezničar (17:30, sudi: Ilija Živković - Orašje)
Vitez - Krupa (17:30, Miloš Gigović - Gradiška)
Sloboda - Radnik (19:30, Goran Paradžik - Ljubuški)
Zrinjski - Široki Brijeg (20:00, Tomislav Čuić - Tomislavgrad)

U nedjelju:

GOŠK - Borac (17:30, Irfan Peljto - Sarajevo)
Čelik - Sarajevo (19:30, Zoran Grbić - Prijedor)

TABELA: Široki Brijeg 3, Borac 3, Željezničar 3, Zrinjski 3, Mladost 3, Radnik 1, Krupa 1, Sarajevo 0, Vitez 0, Čelik 0, GOŠK 0, Sloboda 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC