• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik FS Španije uz kauciju pušten iz zatvora

Autor mondo.rs

Anhel Marija Viljar platio je 300.000 evra i posle 12 dana napustio je zatvor

Suspendovani predsednik Fudbalskog saveza Španije Anhel Marija Viljar pušten je iz zatvora, samo dan pošto mu je određena kaucija.

Viljar i njegov sin Gorka pušteni su iz madridskog zatvora pošto su platili kauciju. Oni su proveli 12 dana u zatvoru nakon odluke Suda da budu pritvoreni dok traje istraga, nakon što su uhapšeni zbog optužbi za korupciju, lošeg vođenja organizacije, zloupotrebe fondova i falsifikovanja dokumenata.

Viljar je platio kauciju od 300.000 evra, dok je njegov sin Gorki platio 150.000 evra.

Potpredsedniku Fudbalskog saveza Španije Huanu Padronu takođe je određena kaucija od 300.000 evra, dok je četvrti uhapšeni funkcioner RFEF Ramon Ernandes ranije pušten iz zatvora nakon što je platio kauciju od 100 hiljada evra.

Viljar je po izlasku iz zatvora zahvalio svima koji su "privatno i javno verovali" u njega, potpredsednika Huana Padrona i njegovog sina Gorku.

Njima su oduzeti pasoši, a sudija je doneo i odluku da se jednom nedeljno pojavljuju na sudu, kao i da obezbede broj telefona na kojem će biti dostupni svakog trenutka.

Viljara, koji se na čelu Fudbalskog saveza Španije nalazi od 1988. godine, regulatorna agencija Španije za sport suspendovala je prošle nedelje na godinu dana iz fudbala. On je posle hapšenja podneo i ostavke na potpredsednička mesta u Svetskoj fudbalskoj federaciji (FIFA) i Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC