• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napad, svađa, pa dogovor: Trujić otišao iz Voše

Autor mondo.rs

Napadač "lala" zvanično je slobodan igrač. "Nadam se da se tako nešto neće nikome ponoviti, ali to zaboravljam"

 Nikola-Trujic-otisao-iz-Vojvodine Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nikola Trujić i Vojvodina našli su način da se ipak razumno raziđu.

Posle eliminacije iz Evrope, ofanzivca Voše navijači su napali u svlačionici, nakon čega se pokupio i napustio klub. Potom se nekoliko dana preko medija vodila njegova polemika sa predstavnicima "lala", bio je i suspendovan ali su dve strane ipak na kraju postigle dogovor...

Dogovor da su završili.

"Žao mi je što sam na ovakav način otišao iz Vojvodine, ali s druge strane, drago mi je što smo uspeli da pronađemo zajednički jezik i dogovorimo se, pa nećemo ići na arbitražu. Ono što se desilo posle utakmice u Ružomberoku svakako nije lepo i nadam se da se tako nešto nikada nijednom igraču neće dogoditi, ali ipak, ja posle svega sve ružno zaboravljam i pamtim samo one lepe stvari, kojih je bilo mnogo u Vojvodini. Drago mi je što sam imao priliku da budem član ovog kluba i igram sa odličnim igračima, a smatram da smo tokom obe sezone mog boravka u Vojvodini ostvarili lep uspeh i dobre rezultate. Momcima želim sve najbolje u nastavku sezone, a meni preostaje da potražim novu sredinu", rekao je Trujić za klupski sajt.



Gde će nastaviti karijeru? Pominjao se i Čukarički...

"Odlazak u inostranstvo mi je prioritet, mada još uvek ni sa kim nisam blizu konkretnog dogovora. U prethodnom periodu, više sam bio fokusiran na to da rešim stvoj status u Vojvodini i dobijem čiste papire za nastavak karijere u nekom drugom klubu, a sad, videćemo… U svakom slučaju, verujem da ću do kraja prelaznog roka pronaći novu sredinu", dodao je bivši đak i prvotimac Partizana, koji je od 2013. do 2015. bio član Napretka.

Voša mu je poželela sve najbolje.

"Fudbalski klub Vojvodina zahvaljuje se Nikoli Trujiću na svemu što je pružio u crveno-belom dresu i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere", saopštio je klub sa "Karađorđa".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC