• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi telefon koji će imati TV ekran! (FOTO)

Autor mondo.rs

Pogledajte, pa presudite sami!

LG će svoj novi „flagship“ model najaviti 31. avgusta u Berlinu.

Nažalost, greškom organizacije NIJEDAN domaći medij neće biti prisutan na premijeri, na IFA sajmu u glavnom gradu Nemačke (iako smo pozivnice dobili), pa ćete za slike uživo morati da se strpite do 1. septembra, kad se otvore sajamska vrata za sve novinare.

U svakom slučaju - V30 stiže i veći je nego bilo koji LG telefon do sada! Imaće gigantski ekran od šest inča, što je oko 15.2 centimetra, ali će biti manjih dimenzija, nego Samsung Galaxy Note 8, koji će biti najavljen 23. avgusta u Njujorku (6.3 inča, oko 16 centimetara). Kao što vidite na naslovnoj slici ekran je značajno redizajniran u odnosu na LG G6 i gotovo je identičan ekranu Galaxy S8 telefona, a primećujemo i vrlo sličan dizajn spreda.

LG V30 imaće ekran koji je dosad kompanija ugrađivala u svoje OLED televizore i to plastični, unapređeni OLED panel, nove FullVision serije, koja je ustanovljena sa modelom LG G6, ali tad nije bilo govora o OLED-u. Rezolucija ekrana će bit 1.440 x 2.880 piksela, što će posebno biti pogodno za visok kvalitet VR tehnologije, koju će LG s ovim modelom posebno „gurati“.

Zanimljivo je da će LG po prvi put od modela Flex 2 u telefon ugraditi OLED ekran, a pozadina telefona ostaće slična LG G6 - dvostruka kamera, sličnih opcija kao na LG G6, ali dodatno unapređena.

Jedva čekamo 1. septembar da vidimo LG V30 uživo, kako vam se čini?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS