• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Volkot: Kolašinac je zvijer

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Vjerujte mi nije ga lako zaobići, jer je i širok. Dobro se uklapa u Premijer ligu, apsolutno je savršen. Uvjeren sam da će nam donijeti nešto drugačije",rekao je Volkot.

Teo Volkot opisao je bh. reprezentativca Seada Kolašinca kao tenk i "zvijer", te kao igrača koji može postati jedan od najboljih u Premijer ligi.

Kolašinac je na "Emirejts" stigao iz Šalkea kao slobodan igrač, a imao je debi iz snova u Arsenalovom dresu. U susretu Komjuniti šilda protiv Čelsija u nedjelju. bh. defanzivac nije počeo utakmicu, ali je nakon povrede kapitena Pera Mertezakera ušao u igru u 32. minuti. Odigrao je sjajnu utakmicu u odbrani, a uz to stigao postići izjednačujući gol i odvesti meč do penala.

 Arsenal je bio uspješniji, stigao do prvog ovosezonskog trofeja, a Kolašinac postao junak navijača.

"Kolašinac apsolutno izgleda kao tenk. Pored njega je jako teško proći i vjerujem da će njegovi fizički atributi biti ključni u ovoj sezoni. Iskreno, on je apsolutno zvijer. Nevjerovatan je. Svaki dan ga viđam u teretani i može se reći da vodi računa o sebi, jede pravu hranu i potpuni je profesionalac. Njegovu snagu možete vidjeti kada dobije loptu i krene u trk. Lijepo ga je gledati i izvrsno je pojačanje našem timu", kaže Volkot za svog novog saigrača i dodaje:

"Vjerujte mi nije ga lako zaobići, jer je i širok. Dobro se uklapa u Premijer ligu, apsolutno je savršen. Uvjeren sam da će nam donijeti nešto drugačije. Vidio sam njegove bljeskove tokom priprema, a postajaće sve uigraniji, brži i jači. Ovo je najbolja liga na svijetu, a mislim da bi on mogao postati jedan od njenih najboljih igrača."

Arsenal će novu sezonu u Premijer ligi početi u petak utakmicom protiv Lestera na stadion "Emirejts" s početkom u 20.45 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC